Podzimní nabídka osvědčených zábavných pořadů na TV Prima

Podzimní nabídka osvědčených zábavných pořadů na TV Prima
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kromě nových seriálů, mezi něž patří pohádkový příběh Eliška a Damián (už 2. září) a kriminální seriál Pod hladinou (30. srpna), jemuž budou dedikovány středeční večery, přicházejí i nové díly oblíbených zábavných pořadů, které mají dlouhodobě velký divácký úspěch.

7 pádů Honzy Dědka

Honza Dědek
Honza Dědek | Zdroj: FTV Prima

Honza Dědek svou talk show zdokonaloval krůček po krůčku a s velkým úsilím se mu podařilo vytvořit dnes už velice populární zábavný pořad, kde si podávají dveře zajímavé osobnosti a ve sledovanosti se řadí k těm nejoblíbenějším. Na obrazovkách bude pravidelně každé úterý a diváky čekají nové rozhovory a zpovědi.

V letošním roce pořad 7 pádů Honzy Dědka sleduje až 627 tisíc dospělých diváků, což z pořadu činí jeden z nejsledovanějších večerních programů skupiny Prima. Talk show 7 pádů Honzy Dědka stojí na dokonalé přípravě, vzájemném respektu, důvěře, informativní hodnotě a chytré zábavě. A především na hostech, jedinečných setkáních a otevřených rozhovorech. Ty pak další miliony párů očí zhlédnou na YouTube, kde Honza Dědek se svojí talk show kraluje už 15 let.

Obliba pořadu si vyžádala i tour po Česku. Honza Dědek se svými hosty navštěvuje města napříč republikou po celý rok, a to včetně letních prázdnin. A zájem neopadá.

Letos na podzim ve Švandově divadle přivítá oblíbený moderátor například Milenu Steinmasslovou, Sandru Novákovou s manželem Vojtěchem Moravcem, Martinu Pártlovou s partnerem, Štefana Margitu a další známé osobnosti. Příležitost v pořadu dostanou opět i nejslavnější české kapely, hudebníci, zpěvačky a zpěváci, namátkou Mirai, Jelen nebo Tereza Černochová.

Premiérové díly 7 pádů Honzy Dědka sledujte od 29. srpna každé úterý ve 21:35.

Oblíbený pořad Inkognito přichází s novými díly

Bouček a Hruška
Bouček a Hruška | Zdroj: FTV Prima

Pořad Inkognito představuje na televizních obrazovkách profese méně běžné a často se parta známých osobností pořádně zapotí, než uhodne, čím se host pořadu živí. Na celém světě existuje přibližně padesát tisíc profesí a trefit tu správnou může být někdy tvrdým oříškem.

Hádat profese se vrací stará osvědčená parta ve složení Jakub Prachař, Ondřej Gregor Brzobohatý, Petra Nesvačilová, Miloš Pokorný, Daniela Písařovicová, Adéla Gondíková, Petr Švancara, Andrea Bezděková nebo Richard Genzer. Moderátorem pořadu je pak osvědčený Libor Bouček.

Inkognito pokračuje na Primě už 31. srpna.

Premiérové díly pořadu Inkognito přivítají i tentokrát řadu VIP hostů, mezi nimiž nebude chybět třeba Bára Basiková, Jitka Čvančarová, Láďa Hruška a mnoho dalších. Mezi profesemi, které se budou hádat, je učitel v mateřské škole, lešenář, krajinná ekoložka nebo třeba vedoucí prodejny.

Kromě setkání s lidmi, kteří s neobyčejnou vášní vykonávají svou profesi, bude každý týden parta kolem Jakuba Prachaře a Ondřeje Brzobohatého pátrat i po identitě známých tváří, které tak často na obrazovkách nevídáme.

Máme rádi Česko přichází na podzim už s třináctou řadou

Kotek a Prachař
Kotek a Prachař | Zdroj: FTV Prima

Pořad oslaví Vánoce, kulatiny Jakuba Prachaře a přinese překvapivé speciály. Jde o pořad, který má na Primě nejdelší historii (123 dílů). Na diváky čeká deset zbrusu nových dílů s kapitány Jakubem Prachařem a Vojtou Kotkem.

Velkou slávu si diváci užijí u příležitosti čtyřicátých narozenin Jakuba Prachaře, který je na Primě od roku 2010. Za tu dobu natočil 156 epizod soutěžního pořadu Česko-Slovensko má talent, více než 120 dílů Máme rádi Česko, k tomu sedm desítek Inkognit, dále 204 dílů oblíbeného seriálu Ohnivé kuře a seriál Dvojka na zabití. To je podle Libora Boučka 640 hodin kontinuálního televizního vysílání, tedy 28 dní.

Je to skvělý kuchař, vášnivý rybář, frajer, muž s obrovským smyslem pro fair-play a přítel, kterého mi po právu všichni mohou závidět. Jsem rád, že můžeme připomenout jeho kulaté narozeniny,

pochválil Libor Bouček kolegu Prachaře.

Třináctá řada nabídne divákům i speciální díly, v nichž své vědomosti změří renomovaní novináři Jindřich Šídlo, Světlana Witovská, moderátor Čestmír Strakatý nebo členové dnes legendárních kapel Lunetic a Holki.

Máme rádi Česko naplní zářijové a říjnové páteční večery a poslední předvánoční páteční večer.

Zdroje článku:
  • Press kit TV Prima,
  • Autorský text