Vanda Hybnerová z Ulice stíhá herectví i ranč. Jen by to chtělo chlapa se smyslem pro humor

Vanda Hybnerová z Ulice stíhá herectví i ranč. Jen by to chtělo chlapa se smyslem pro humor
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V současnosti jsou dvěma nejvýraznějšími seriálovými rolemi Vandy Hybnerové ošetřovatelka lemurů Stáňa v ZOO a Eva Knoblochová z Ulice. Nadaná herečka, klaunka a držitelka Thálie toho ale stíhá ještě víc. Přestože mívá desítky představení v měsíci, zvládá také pečovat o farmu.

S mužem musí být hlavně legrace

Letos na konci září oslaví herečka Vanda Hybnerová krásných pětapadesát let. Razí heslo, že důležité je nebrat se moc vážně a umět si ze všeho dělat srandu. Člověk toho spoustu neovlivní. Pravda, kvůli věku už některé věci fyzicky nezvládá tak, jak by si přála, ale pořád se na něco těší. Radost jí dělá i práce na farmě na Vysočině.

„Profese je iluze, ze které zůstane jen nějaký pocit a vydaná a přijatá energie. Život na Vysočině se zvířaty je realita, která mě udržuje nohama na zemi. Koně stárnou se mnou, tak mi odpouštějí, že se už tak často neproháníme po lese. Krom kocourů mám i pár slepiček a kohouta,“ řekla v rozhovoru pro Novinky.cz.

Dokud bude tělo jakž takž fungovat, stále se bude něco dít, prohlásila pak herečka v talk show Face To Face René Kekelyho, kde došla řeč nejenom na nový film Můžem i s mužem (2023) na motivy úspěšné divadelní hry, ale také na její přístup k mužům.

Jak např. vnímá mužskou krásu a jak by podle ní měl vypadat ideální chlap? Touhle otázkou ji moderátor vlastně docela zaskočil, protože pro ni má větší význam povaha muže a jeho chování než to, jaký má zevnějšek. „Pro mě je důležité nějaké emoční zázemí. Myslím, že absolutně nejdůležitější věc je, že s ním nesmí být nuda. Potřebuju člověka, se kterým je sranda, který dokáže věci ironizovat, dokáže se nadchnout pro úplné pitomosti. Rád cestuje, objevuje nové věci, není puntičkář a pedant.“

Kolikrát je člověk rád, že je rád

Stejně jako se ona nebere příliš vážně, neměl by to dělat ani její ideální muž. Najít někoho takového ale není snadné. Vanda Hybnerová, která se v jistém směru považuje za buldozer, co od sebe vehementně každého odežene, si nesmírně váží toho, když někdo sebere odvahu a osloví ji. Na muže prý ve svém životě nezanevřela, naopak.

Vanda Hybnerová na premiéře povídkového filmu O malých věcech
Vanda Hybnerová na premiéře povídkového filmu O malých věcech | Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Padla rovněž otázka, zda dává přednost chlapům z branže, ale herečka to takhle vůbec nebere. „Vzhledem k tomu, že devadesát procent času trávím mezi lidmi z branže, tak v tuhle chvíli bych vám řekla, že mám pocit, že jsou rozebraní,“ zasmála se. „Že tam není žádný takový, který by se rozhodl potom, co se dvacet let známe ze všech možných úhlů, prací, situací a tak, že by se najednou objevil někdo, s kým bychom zapláli láskou, rozhodli se pro společný život, to mi přijde vtipné. V tomhle věku je člověk rád, že je rád, kolikrát.“

Dodala, že kolem sebe vždycky měla skvělé lidi a necítí se osaměle. Má úžasnou rodinu, skvělé dcery, co mají skvělé kluky, takže nějaký chlap, který by o ni stál, by byl spíše třešničkou na dortu.

Zdroje článku: