Nové díly Ulice: Tajnosti mezi Ivou a Robertem přimějí Vítka k protiútoku

Nové díly Ulice: Tajnosti mezi Ivou a Robertem přimějí Vítka k protiútoku
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ani na začátku 19. sezóny se otravný Dušek nepřestává motat kolem zadané ženy. Bohužel se zdá, že Iva jeho zájem opětuje, přinejmenším s ním má jakési tajnosti, jež Vítkovi nedají spát. Žárlivý Klíma se rozhodne svést o manželku netradiční souboj. Jako vždy mu má asistovat Miloš, takže bude veselo.

Iva a Vítek jsou spolu šťastní – zatím

Je to smutné, ale nevěry nejsou v Ulici ničím výjimečným, právě naopak. Byl by zázrak vyjmenovat více než jeden seriálový vztah, který nezničilo nebo alespoň neohrozilo podvádění některého z partnerů. Ještě nedávno jsme mohli triumfálně vykřikovat jména Venduly (Anežka Rusevová) a Pavla (Jan Řezníček), ale dá se říct, že i jejich manželství viselo na vlásku kvůli Martině (Natálie Holíková). Naštěstí se oba včas vzpamatovali a Pavel se – snad – ze své zamilovanosti vyléčil.

Naše hlavy se tedy otáčejí k dalšímu z posledních přeživších vztahů, horko těžko odolávajícímu pokušením, která mu tvůrci házejí pod nohy. Máme na mysli manželství Ivy a Vítka Klímových. Nebudeme si nic nalhávat, už dávno jsme jim předpovídali krizi v podobě pokušitelky Dity (Vendula Fialová), bankovní úřednice, která si na Vítka myslela, když ještě byli kolegové. Mnozí z nás si jistě oddechli, když z tohohle mraku nakonec nezapršelo. Radovali jsme se, že konečně nějaký vztah ve zkoušce obstál.

O manželku se musí umět zabojovat

Pak osud Klímovým přihrál do cesty další lákadlo, tentokrát pro Ivu. Objevil se Robert Dušek (Tomáš Petřík), charismatický právník, starostlivý Žofčin táta a brzy rozvedený sympaťák. Je to jistě perspektivní a zajištěný chlapík, jakému by odolala málokterá žena. Z Ivy (Hana Baroňová) si navíc udělal vrbu, ke které si chodí nejen pro dobré rady, ale také na masáže. Stále častěji se tak před ní producíruje polonahý a pomaloučku polehoučku si s ní upevňuje přátelský vztah. S rodinou je navíc spojen i skrze Vítkovu (Filip Čapka) stavební firmu, jíž pomáhá zatočit s dlužníky a odolat bankrotu.

Vítek si značkuje své území.
Vítek si značkuje své území. | Zdroj: TV Nova

Právě proto si Vítek nemůže dovolit být hrubý, i když mu Dušek pije krev tím, jak se kolem Ivy ustavičně motá. Teď se navíc ukáže, že ti dva mají mezi sebou nějaké tajnosti, a kdykoli se ocitnou pohromadě všichni tři, Iva s Robertem až nápadně znervóznějí. Vítek tuší, že bude muset urychleně jednat, jestli nechce mít nasazené parohy. V divokých plánech na pomstu ho podporuje expert Miloš (Jiří Štrébl), a tak lze předpokládat, že z toho vzejde zase nějaký trapas.

Kdo by ale nechtěl po dvaceti letech ujištění, že ho drahá polovička stále věrně miluje? Iva a Vítek se najednou vrátí do časů mládí, kdy si jeden druhého vychutnávali plnými doušky…

Iva začne pracovat v bistru

Zatímco žárlivý Vítek a ztřeštěné nápady, které vymýšlí s Milošem, nejsou pro Ivu už ničím novým, v práci ji na začátku podzimu jedna velká novinka čeká. Kromě toho, že chce nadále masírovat, začne si také přivydělávat ve Vendulině bistru, kam nastoupí po odchodu Aničky (Ljuba Krbová). Jak zapadne do tamního kolektivu a jak si bude rozumět s další novou pracovní silou, která tam přijde na výpomoc?

Takhle to dopadlo, když chtěl Vítek vyzrát na Duška posledně.
Takhle to dopadlo, když chtěl Vítek vyzrát na Duška posledně. | Zdroj: TV Nova
Zdroje článku:
  • Presskit Nova,
  • autorský text