Hynek se vrací do Ulice! Jak ovlivní děj?

Hynek se vrací do Ulice! Jak ovlivní děj?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
S postavou Hynka Urbana jsme se rozloučili před několika lety. Gábinin bývalý partner a Šímův táta se teď ale vrací na scénu, aby provedl zásadní změny v synově výchově a možná se i trochu nepohodl s Jirkou Hermanem. Jak asi Roman Vojtek zamíchá kartami?

Jako bych z Ulice odešel teprve včera, říká Roman

Roman Vojtek se vrací do seriálu Ulice po asi čtyřech nebo pěti letech a má z toho trochu smíšené pocity. Prostředí se vlastně příliš nezměnilo a lidé také ne, jen na jeho hlavě přibylo pár šedin. Najednou má pocit, jako by v těch ateliérech byl naposledy včera. Ve skutečnosti přitom uplynula celá léta! Co během nich dělal? Inu, zveleboval zahradu, opravoval různé věci na domě a pak, když se po koronaviru začalo rozvolňovat, vrátil se do práce. Mezitím se mu narodilo třetí dítě, které před pár dny oslavilo druhé narozeniny. Roman poněkud zvolnil a zpomalil, ale daří se mu dobře.

Sociální sítě moc nemusí, ale je hvězdou Instagramu

Na svém Instagramu je Roman Vojtek poměrně aktivní. Už delší dobu úspěšně vytváří vtipná videa. Jak vlastně tenhle nápad vznikl? Prý ho má na svědomí TV Nova. Roman kdysi účinkoval ve druhé sérii show Tvoje tvář má známý hlas. Býval odpůrcem sociálních sítí a nikdy ani neměl Facebook – nebo ho přinejmenším nepoužíval. To se však změnilo, když byl požádán o sdílení fotek a videí ze zmíněné show. Původně se mu do toho moc nechtělo, po pár týdnech ho to ale chytlo. Dnes, po nějakých pěti či šesti letech, má rovněž YouTube kanál a na něm asi dvě své talkshow.

Co čeká Hynka Urbana v nadcházející sezóně?

S přijetím nabídky vrátit se do Ulice Roman Vojtek neváhal. Tuhle práci si vybral a nikdy nelitoval působení v seriálu. Je zajímavé, že i když se v Ulici několik let neobjevil, stále ho má spousta diváků spojeného právě s postavou Hynka, bývalého partnera Gábiny Pumrové, ačkoli hrál od té doby i v dalších seriálech.

Co si vlastně nová sezóna pro Hynka připravila? Rozhodně ne procházku růžovým sadem. Roman nechce prozrazovat nic konkrétního, zmiňuje však, že Hynek bude s Gábinou (Aneta Krejčíková) řešit něco ohledně syna Šimona (Jakub Krause). Ten je v pubertě, s čímž jsou spojené určité trable, které otec z hlediska výchovy vnímá trochu jinak než matka. Dojde ke změně určitých zavedených pravidel. Hynek se bude snažit prosadit svůj pohled na věc. Snad proto, že byl učitelem a sportovcem, má rád disciplínu a dril.

Dokážou se Gábina s Hynkem shodnout na výchově syna? Zdroj: TV Nova

Co mají Roman Vojtek a Hynek Urban společného?

V určování hranic a v náročnosti kladené na syna je Hynek malinko důraznější, než by byl Roman. Ten se považuje spíše za „rozmazlovací“ typ. Něco je ale jistě spojuje – jsou v podobném věku a oba mají děti ve střídavé péči. A jaké jsou podle Romana výhody či nevýhody takového uspořádání? Zjednodušeně řečeno zastává názor, že je určitě lepší, aby děti vyrůstaly v harmonickém prostředí, než aby musely žít v nefunkčním vztahu rodičů. Jak to ale bude ode dneška vnímat Hynek? Gábina teď chodí s Jirkou Hermanem (Jan Holík), jenž se tak dostává do pozice třetího rodiče. Jak s ním bude Hynek vycházet? Nechme se překvapit…

Zdroje článku: