Zpátky do minulosti s Ulicí: Jak František přivedl do jiného stavu atraktivní Holanďanku

Zpátky do minulosti s Ulicí: Jak František přivedl do jiného stavu atraktivní Holanďanku
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jak to mezi Skyler a Františkem dopadlo, to máme teď všichni v živé paměti. Možná si ale ne každý vybaví jejich roztomilé začátky, kdy se naivní Franta zakoukal do nádherné výměnné studentky z Holandska a kdy Anča s Bedřichem neuměli anglicky o nic lépe než Miloš.

Krásku Skyler původně hrála Sara Sandeva

Poprvé se Skyler van Ruyter objevila v Ulici v listopadu 2014, a to poměrně vtipným způsobem. Anička (Ljuba Krbová) s Bedřichem (Adrian Jastraban) totiž tenkrát očekávali příjezd výměnného studenta z Holandska. Pod jménem Skyler si automaticky představili chlapce, ale místo toho jim do bytu vkročila krásná dívka v podání Sary Sandevy. Ta zpočátku neuměla dobře česky a snažila se dorozumívat angličtinou, což bohužel zase příliš nesedělo Aničce a Bedřichovi. František (Matyáš Valenta) jim tedy musel kvůli jazykové bariéře všechno překládat. Skyler se občas podařilo reagovat v češtině, než vždy ale zcela správně, takže došlo k dalším komickým situacím.

Skyler s Frantou otěhotněla, ale vztah jim nevydržel

Anča okamžitě a rezolutně odmítla, aby Skyler a František spali společně v jednom pokoji. Jak ale dobře víme, v intimním sblížení jim stejně nezabránila. Ještě téhož večera mládež vyrazila do města a zastavila se v hospůdce s dalšími studenty z Holandska. František odtamtud nemohl svou novou kamarádku dlouho dostat, takže Bedřich s Aničkou si už pochopitelně začali dělat starosti. Skyler nakonec dorazila v lehce upraveném stavu, ale Liškovy přesto dokázala hravě zpracovat. Šarm a temperament jí nikdy nechyběly, na rozdíl od smyslu pro zodpovědnost.

„To, že naše děti přestaly být dětmi, jsem si uvědomil v momentě, kdy mi František oznámil, že bude otcem. Jeho přítelkyně Skyler neplánovaně otěhotněla. Byl to šok, František ještě neměl ani maturitu. Ale museli jsme jim pomoct. Narodil se jim syn Chris. Skyler se i s dítětem odstěhovala zpět do zahraničí a František s nimi.“ (My z Ulice, str. 38)

Bedřich s Aničkou se sice později rozešli, ale starost o rodinu je spojovala nadále. Znovu se proto semkli např. tehdy, když Skyler opustila Františka a on to velmi těžce nesl. „Byl v depresi, začal flámovat a prohánět holky. Postarali jsme se o něj a on tuhle zkoušku se zlomeným srdcem zvládl.“

Ani na druhý pokus jim to nevyšlo

Další velkou Frantovou láskou se stala až Bára Klímová (Eliška Bašusová) a zdálo se, že tentokrát už to mladíkovi vyjde. Tihle dva plánovali společnou budoucnost, možná i rodinu. Skvěle se k sobě hodili. Jejich štěstí však rozbila právě Skyler, která se po letech vrátila do Ulice s tváří herečky Michelle Hansen.

Skyler kdysi Františkovi hodně ublížila, ale teď to vypadalo, že se možná konečně změnila k lepšímu. Že se přestane honit za kariérou a místo velkolepých snů a ambicí dá přednost rodině. Franta kvůli ní podvedl Báru, která si takové zacházení a ponížení rozhodně nezasloužila. Teprve když ji ztratil, si mladík uvědomil, že Skyler se nezměnila vůbec a že to mezi nimi nikdy nemůže fungovat. Takže zůstal sám.

Rozchod s Bárou byl Frantovou největší chybou.
Rozchod s Bárou byl Frantovou největší chybou. | Zdroj: TV Nova
Zdroje článku: