Marek Vašut si v Ulici zahraje soudce, který bude chtít urovnat vztah se synem Jirkou Hermanem

Marek Vašut si v Ulici zahraje soudce, který bude chtít urovnat vztah se synem Jirkou Hermanem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Marek Vašut proslul rolemi svůdníků, což ale, jak říká, má ve svém věku zřejmě už za sebou. S přijetím nabídky zahrát si v Ulici dlouho neváhal, když zjistil, že jde o seriózní postavu emeritního soudce. Ještě netuší, co pro něj scenáristé chystají, ale je jisté, že ovlivní život Jirky a Gábiny.

Herci z Ulice v nových rolích

Po novém roce nastanou v našich oblíbených seriálech velké změny. Herci známí především z Ulice se začnou objevovat také v dalších, žánrově odlišných počinech. Diváci kriminálky Specialisté se tak mohou těšit např. na Veroniku Čermák Mackovou ve vedlejší roli. Fanoušci Zlaté labutě, kterou na jaře čeká velkolepé finále, pak přivítají novou prodavačku Ditu v podání Natalie Golovchenko.

Do Ordinace v růžové zahradě 2 se zase vrátí oblíbená Heluš. Jak jistě víte, její představitelka Martina Randová vešla ve známost právě touto svéráznou postavou, která v Ordinaci patřila k nejpopulárnějším společně s manželem Bobanem (Martin Zounar). Herečka se však posléze přesunula do Ulice, kde ztělesňuje hospodskou Kateřinu Dubovskou. Coby Helga Švarcová nastoupí zpátky do Ordinace ve velkém stylu.

Seriózní soudce chce obnovit kontakt se synem

Také samotná Ulice v jarní sezóně přivítá novou posilu v podobě charismatického Marka Vašuta, jemuž se na jeho postavě nejvíce zamlouvá to, že není svůdník ani padouch. „Po delší době mě čeká postava, která alespoň zatím vypadá a jedná seriózně,“ naznačil tajemně.

Jeho příchod u diváků okamžitě vyvolal kreativní dohady na téma, koho by si tak mohl zahrát. Na sociálních sítích se objevily domněnky, že by mohl ztvárnit otce dvojčat Dvořákových. Nabízely se však i další možnosti, např. táta Martiny a bývalý partner Kateřiny Dubovské, což by jistě Lumírovi přivodilo nejeden mindrák. Také by to mohl být manžel Soni Čechové, ačkoli by mezi nimi byl poměrně velký věkový rozdíl. Dokonce padl názor, že by se mohlo jednat o patologa Richarda, který měl zálusk na Karlu. Dnes už víme, že Marek Vašut si nezahraje ani jednu z těchto postav, ale někoho úplně jiného, a sice tátu Jirky Hermana (Jan Holík).

Vezme Jirka tátu na milost?
Vezme Jirka tátu na milost? | Zdroj: TV Nova

„Zatím vím, že se snaží o opětovné setkání se svým synem, na kterého trochu zanevřel, neboť mu má za zlé, že nepokračuje v jeho stopách, je pouze policista, kriminalista,“ prozradil herec v pořadu TV Nova. Jeho postava se stejně jako syn jmenuje Jiří a je to emeritní soudce nejvyššího soudu. Jak přesně ovlivní děj, netuší ještě ani Marek Vašut, ale první natáčecí den hodnotí jako „hladký“. S kolegyní Anetou Krejčíkovou, která v Ulici hraje Jirkovu přítelkyni Gábinu, se při této příležitosti setkal poprvé a označil ji za příjemnou dámu.

Ať už se vztah otce a syna v Ulici vyvine jakkoli, na příchod Marka Vašuta se diváci náramně těší, o čemž svědčí velmi pozitivní reakce na sociálních sítích. „Na Marka se moc těším, je to prima herec a zahraje excelentně každou roli,“ uvedla jedna z fanynek, s níž se ztotožňuje celá řada dalších diváků.

Zdroje článku: