Ulice: Karla nebude sedět v koutě. Vzdá se Kryštofa a půjde na rande s kolegou

Ulice: Karla nebude sedět v koutě. Vzdá se Kryštofa a půjde na rande s kolegou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Karla udělala chybu, ublížila Kryštofovi a rozbila rodinu, ale popela už si nasypala na hlavu víc než dost a teď je čas jít dál. On už se dal dohromady s Monikou, byť není jisté, jak vážný vztah to je. Nyní by se hodilo najít novou známost také pro Karlu, ačkoli ne každý divák si to přeje.

Otázek okolo vztahu Moniky a Kryštofa přibývá

Osmnáctá sezóna Ulice skončila Karlinou (Markéta Stehlíková) křehkou nadějí, že by se manželství s Kryštofem mohlo dát zachránit. Po letních prázdninách jsme ale naskočili do nové sezóny, kterou Mára (Kryštof Rímský) zahájil oslavováním nově nabyté svobody a nezávazným dováděním s čerstvou známostí. Sylva pro něj byla jen příjemným povyražením, ale pak se do Ulice po mnoha letech vrátila jeho takřka životní láska Monika Farská (Anna Fixová), s níž prakticky okamžitě navázal tam, kde kdysi skončili. Že spolu ti dva něco mají, zjistil už i malý Vojta (Felix Šrámek), když je náhodou uviděl, jak se líbají. Kryštofovi nezbylo nic jiného než mu situaci vysvětlit a následně do ní zasvětit také zvědavou mámu.

Kryštof oznámí mámě, že chodí s Monikou.
Kryštof oznámí mámě, že chodí s Monikou. | Zdroj: TV Nova

Věra (Milena Steinmasslová) začala vztahu Kryštofa a Moniky přikládat větší vážnost, než asi ve skutečnosti má. To, že spolu chodí, totiž není tak jisté. U Moniky doma se objeví kamarád Maťo (Jakub Spišák), který jí pomáhá se získáváním grantů, a Kryštof si náhle připadá jako páté kolo u vozu. Uvědomí si, že Monice vyhovuje pouze občasné setkávání a že ve skutečnosti netouží po závazcích? Nebo je to jinak a Monika mu jenom nechce ještě víc rozbít rodinu? Myslí si snad, že by se měl vrátit ke Karle? Má ji někde v hloubi duše stále rád?

Někteří diváci chtějí pro Karlu nového chlapa

Na podobné úvahy bude možná příliš pozdě, protože Karla se rozhodne zanechat marného doufání a přijme pozvání na kávu od svého kolegy, soudního lékaře Richarda. Vyvine se z tohoto setkání něco víc? Můžeme očekávat příchod další nové postavy do seriálu? Soudě dle komentářů na sociálních sítích by to někteří diváci uvítali.

„Mára o ni už nemá zájem. Možná by byl v šoku, kdyby někoho měla, ale už si nasypala na hlavu dost popela.“
„Už je čas na to, abyste pro Karlu přidali do Ulice nového chlapa, toho trápení měla snad dost.“

Jiní fanoušci seriálu však neochvějně věří, že Kryštof a Karla k sobě zkrátka patří a že on se k ní dříve či později vrátí. „Já bych počkala,“ píše jedna z divaček. „Podle mého se k ní Mára vrátí. Kdyby nechtěl, tak jí ani nepomáhá. Ano, vím, že jsou pořád manželé, ale chápete, jak to myslím. On má momentálně před očima spíš jen pomstu a k tomu se dávná láska z minulosti hodí, mají si co říct a šup, jsou v posteli. Přesně jak to měla Karla předtím s Jakubem, také si měli co říct, řešili spolu hodně věcí, no a co z toho vzniklo? Sex. Tady to vidím stejně, Monice a Márovi jde jen o to si užít a Karle ublížit, teda hlavně Márovi o to jde.“

Uvidíme, co přinesou další díly. Jisté je zatím jen to, že většina diváků má mnohem raději Karlu než Moniku. Slečna Farská u nich zatím velké sympatie nevzbudila a mnozí by uvítali, kdyby se z Afriky vůbec nevracela.

Zdroje článku: