V Ulici si zahrají synové Vladimíra Dlouhého a Petry Jungmanové

V Ulici si zahrají synové Vladimíra Dlouhého a Petry Jungmanové
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V úterý 21. února 2023 naskočí do nekonečného seriálu Ulice dva noví herci. Sympatičtí Jan a Jiří Dlouzí jsou synové herecké legendy Vladimíra Dlouhého a herečky Petry Jungmanové, kterou si diváci mohou pamatovat jako Amálčinu bývalou snachu Martu Seidlovou.

Dvojčata Matěj a Marek v Ulici okamžitě zaujmou

Nováčci v třídním kolektivu to nikdy nemají úplně jednoduché. Ať už chtějí nebo ne, stanou se nutně středem všeobecné pozornosti. Nedlouho po začátku nového pololetí přestoupí do třídy Magdy Procházkové (Veronika Čermák Macková) dva noví studenti, pohledná dvojčata Marek a Matěj Dvořákovi, kteří si ovšem zájem ostatních vcelku užívají. Aby ne, jsou to sympaťáci, jimž se hnedle podaří vzbudit obdiv u děvčat. Není tedy divu, že okouzlené dívky přivítají prosbu své učitelky, aby chlapcům pomohly zorientovat se ve škole. Kdo konkrétně se jich ujme?

Jiří a Jan s Danou Syslovou na zahradní party společnosti FN Nano. Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Jiří a Jan kráčejí ve šlépějích rodičů

Postavy Matěje a Marka ztvární bratři Jan a Jiří Dlouzí, synové Vladimíra Dlouhého, kteří po otci zdědili nejen fyzické rysy, ale právě i herecký talent. Ostatně, Jan už v roce 2022 získal první velkou příležitost před kamerou – zahrál si v komedii Jiřího Vejdělka Ruce v záruce po boku Anny Polívkové a Romana Zacha. Zazářil v roli jejich dospívajícího syna, jenž zde prožívá první vztah. Do konkurzu se tehdy přihlásila obě dvojčata, Jan i Jiří, a jejich maminka Petra Jungmanová se ve filmu objevila v epizodní roli sousedky.

Na Petru si věrní diváci Ulice jistě vzpomenou

Petra Jungmanová v Ulici hrála Martu Seidlovou, učitelku českého jazyka a dějepisu na gymnáziu, kde studoval i její syn Mikuláš Seidl (Václav Matějovský). Ve škole se stala oblíbenou, ale její osobní život bohužel příliš radostný nebyl. Manžel Libor (Martin Pechlát) si ještě před přestěhováním do Prahy začal se zdravotní sestrou Karolínou (Eva Kodešová). Nový start v hlavním městě měl Martě pomoci zapomenout a začít znovu, ale důsledky Liborovy nevěry ji dohnaly až sem. Marta začala trpět psychickými problémy a zjištění, že Karolína má s Liborem dítě, ji přimělo vztah ukončit a odejít.

Premiérové díly Ulice můžete sledovat na TV Nova každý podvečer od pondělí do pátku od 18:25 hod. S týdenním předstihem jsou vám k dispozici na Voyo.

Zdroje článku: