3. poprázdninový díl: Magda z Ulice zlomila srdce Mirkovi i Prokopovi. Její milostný život by podle Eddieho vydal na román

3. poprázdninový díl: Magda z Ulice zlomila srdce Mirkovi i Prokopovi. Její milostný život by podle Eddieho vydal na román
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když se Eddie dozví, že ještě před Prokopem chodila Magda s bohatým, perspektivním Mirkem, nestačí koukat, kolik toho stihla a co všechno se během jeho nepřítomnosti změnilo. Bere to v podstatě s humorem, na rozdíl od Prokopa, který má na nového kolegu pořádnou pifku.

Ředitelka přijala učitele bez praxe, zástupce prská

Setkání s Eddiem naplnilo Prokopa mrzutostí, která mu vydrží na celý další den. Na jeho špatnou náladu doplatí zejména Otík a Mirek, jimž si bude dlouze stěžovat. Takže Eduard Rambousek je ten realiťák, se kterým Magda kdysi chodila, že? Super! Navíc mu nabídla práci ve škole, přestože on jako učitel nemá žádnou praxi. Ještě lepší! Dva měsíce po rozchodu už si Magda našla náhradníka, jenž ke všemu okupuje Prokopův byt! Těmito a mnoha dalšími stížnostmi zhrzený Junek zahrne své dva kamarády, kteří ho marně přesvědčují, aby se uklidnil. O Magdu už přece nestojí, což sám potvrdil, takže o co mu vlastně jde?

Prokop si musí postěžovat i Mirkovi.
Prokop si musí postěžovat i Mirkovi. | Zdroj: TV Nova

Prokop jakoukoliv žárlivost popírá, ale sám přitom není schopen přiznat, co přesně mu na Eddiem tolik vadí. Magdě se omluví za to, že jim svým příchodem přerušil a zřejmě i zkazil oslavu narození Irenina synka. Vzápětí ale vznese dotaz, zda je rozumné, aby pod sebou ředitelka školy měla dva bývalé partnery. Magda uznává, že to není ideální, ale nikoho zkušenějšího na místo nového zeměpisáře nesehnala. Práci Eddiemu původně nabídla z legrace, ale když se toho chytil, docela jí vytrhl trn z paty. Bylo by fér dát mu šanci. Zbývá jenom najít ještě jednoho tělocvikáře a školní sbor bude kompletní.

Eddie chce prolomit ledy, nabídne Prokopovi tykání

Ota večer sezve do Coolny Magdu, Prokopa i Eddieho, aby se mezi sebou všichni lépe poznali. Koneckonců jsou teď kolegové. Prokopovi přitom neřekne, že pozval Eddieho, a ani Magda o tom nebude vědět. Opět tak dojde k nepříjemné situaci s napjatou atmosférou, která by se dala krájet.

Prokop se raději rovnou uklidí na bar a poručí si něco na posilněnou. Eddie ho ale nenechá sedět stranou, v dobré víře zamíří k němu a nabídne mu tykání. Otevřeně mu řekne, že s Magdou před lety chodil, aniž by tušil, že Prokop to ví od Otíka. Eddie prostě jenom nechce, aby mezi nimi bylo dusno. Ve snaze trochu změnit téma se ho Prokop zeptá, proč se zčistajasna hrne do školství, když ještě nedávno prodával outdoorové vybavení v Barceloně. Eddie uzná, že to sice bylo fajn, ale nemělo to žádný vyšší smysl.

Dámská jízda v režii Martiny Dubovské

Pavel zjistí, že Vendula hodlá dát Elišku na hlídání k babičce i přes noc, což si před jeho odjezdem rozhodně nedomluvili. Co asi plánuje?

Vlastně je to spíš Martina, kdo spřádá velké plány na dámskou jízdu. Vše už má do detailu promyšlené. Napřed si s Vendulou v hospodě přiťuknou a dají si něco dobrého na zub, aby měly kvalitní základ. Pak se vydají obrážet jeden bar za druhým. Jen aby to děvčátka trochu nepřehnala…

Jak to Martina a Vendula roztočí?
Jak to Martina a Vendula roztočí? | Zdroj: TV Nova
Zdroj článku:
  • Autorský text