Diskuze

Petr Nárožný: Svým hlasem oživil jedny z nejoblíbenějších večerníčkových postav a roky se vrací na obrazovky, aby čepoval pivo

Petr Nárožný: Svým hlasem oživil jedny z nejoblíbenějších večerníčkových postav a roky se vrací na obrazovky, aby čepoval pivo
Právě roli v seriálu Hospoda si Petr Nárožný pochvaloval, protože mu režisér Dudek umožnil improvizovat. Diváci si ho však vybaví v komediích Ten svetr si nesvlíkej, Já nejsem já, „Já to tedy beru, šéfe...!“ nebo Jáchyme, hoď ho do stroje. Mistrovsky namluvil Macha a Šebestovou, kteří baví už několik generací dětí.
Zpět na celý článek

Právě roli v seriálu Hospoda si Petr Nárožný pochvaloval, protože mu režisér Dudek umožnil improvizovat. Diváci si ho však vybaví v komediích Ten svetr si nesvlíkej, Já nejsem já, „Já to tedy beru, šéfe...!“ nebo Jáchyme, hoď ho do stroje. Mistrovsky namluvil Macha a Šebestovou, kteří baví už několik generací dětí.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Tak tohle nikdo nečekal. Byl ohlášen konec oblíbeného seriálu
03.09.2025

Tak tohle nikdo nečekal. Byl ohlášen konec oblíbeného seriálu

Seriál ZOO Nové začátky má své dny sečtené. Natáčení končí a diváci tak budou mít ke sledování pouze epizody, které jsou natočené. Pro skalní...

Jak bydlí Marek Ztracený: Příběh domu, který zapadl do Šumavy
23.11.2025

Jak bydlí Marek Ztracený: Příběh domu, který zapadl do Šumavy

Když se řekne život celebrity, většina lidí si automaticky vybaví pražské lofty, sousedství s influencerem za zdí a dopravu řešenou zásadně přes...

Zapomenutý poklad 60. let. Tohle by dnes už nikdo nenatočil
27.09.2025

Zapomenutý poklad 60. let. Tohle by dnes už nikdo nenatočil

Když se řekne Jaroslav Dietl, většina lidí si vybaví Nemocnici na kraji města nebo Ženu za pultem. Jenže už v polovině 60. let vznikl seriál, který...

Neteř Marthy Issové se zasnoubila. Překvapí vás, kdo je její láskou
12.10.2025

Neteř Marthy Issové se zasnoubila. Překvapí vás, kdo je její láskou

Už jste slyšeli o mladé herečce, která se jmenuje Julia Issa? Je to vnučka herečky Lenky Termerové a neteř Marthy Issové. Hrála v seriálu...

Zemřela Jane Goodallová, byla v Simpsonových a je kmotrou pražské gorily
02.10.2025

Zemřela Jane Goodallová, byla v Simpsonových a je kmotrou pražské gorily

Bylo jí 91 let a Českou republiku znala moc dobře. Jméno Jane Goodallová znají všichni milovníci primátů, ale i seriálu Simpsonovi. Jane Goodallová...

Zítra v Ulici: V pátek bude ředitel pouštět hrůzu na vlastní mámu i nejlepší kamarádku
04.09.2025

Zítra v Ulici: V pátek bude ředitel pouštět hrůzu na vlastní mámu i nejlepší kamarádku

V pátek nebude mít Otík dobrý den, přestože ho čeká slavnostní inaugurace za přítomnosti hrdé mámy Boženky. Ale právě ona bude důvodem, proč náš...

Celebrita ze ZOO: Manžela už nemá a identitu nového partnera tají
06.09.2025

Celebrita ze ZOO: Manžela už nemá a identitu nového partnera tají

Michaela Maurerová je rodačka z Havířova a už jako malá se chtěla stát herečkou. Nakonec se jí opravdu stala. Do hledáčku bulvárních novinářů se...

Tahle princezna neztratila korunku ani po letech před kamerou
18.10.2025

Tahle princezna neztratila korunku ani po letech před kamerou

Mahulena Bočanová patří k ženám, které snad nestárnou. A i kdyby, dělají to s noblesou. Už od dětství patřila mezi nejvýraznější tváře českého...

V oblíbeném seriálu se dočkáme několika nových postav, 1 z nich vás rozhodně překvapí
21.09.2025

V oblíbeném seriálu se dočkáme několika nových postav, 1 z nich vás rozhodně překvapí

V první řadě Zrádců všem vyrazila dech a všechny soupeře si vodila jako loutky. Dokonce zmátla i investigativního novináře, který nakonec nedokázal...

Tatiana Dyková a Roman Zach se vrací. TV Nova roztočila třetí řadu oblíbeného seriálu
03.10.2025

Tatiana Dyková a Roman Zach se vrací. TV Nova roztočila třetí řadu oblíbeného seriálu

Vypadá jako by jezdila po štacích s kolotočem, ale dokáže překvapivě rychle odhalit zločince. Její parťák to s ní však nemá vůbec jednoduché a na...

Diskutujte

Nejnovější diskutované