Diskuze

Petr Nárožný: Svým hlasem oživil jedny z nejoblíbenějších večerníčkových postav a roky se vrací na obrazovky, aby čepoval pivo

Petr Nárožný: Svým hlasem oživil jedny z nejoblíbenějších večerníčkových postav a roky se vrací na obrazovky, aby čepoval pivo
Právě roli v seriálu Hospoda si Petr Nárožný pochvaloval, protože mu režisér Dudek umožnil improvizovat. Diváci si ho však vybaví v komediích Ten svetr si nesvlíkej, Já nejsem já, „Já to tedy beru, šéfe...!“ nebo Jáchyme, hoď ho do stroje. Mistrovsky namluvil Macha a Šebestovou, kteří baví už několik generací dětí.
Zpět na celý článek

Právě roli v seriálu Hospoda si Petr Nárožný pochvaloval, protože mu režisér Dudek umožnil improvizovat. Diváci si ho však vybaví v komediích Ten svetr si nesvlíkej, Já nejsem já, „Já to tedy beru, šéfe...!“ nebo Jáchyme, hoď ho do stroje. Mistrovsky namluvil Macha a Šebestovou, kteří baví už několik generací dětí.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Kristýna má v Ulici bráchu, ale není to Adam
01.05.2022

Kristýna má v Ulici bráchu, ale není to Adam

Sára Korbelová hraje v Ulici dceru Blanky a Luďka Volákových. Toho času maturuje a připravuje se na vysokoškolské studium, po němž chce pomáhat...

Co přinesl tento týden v Ulici? Danova kočka se ztratila! Stala se obětí únosu?
26.03.2022

Co přinesl tento týden v Ulici? Danova kočka se ztratila! Stala se obětí únosu?

Zážitek jako z kriminálního seriálu si odnesli Sára a Dan poté, co jim vyděrač napsal, že unesl kočku Angie a požaduje výkupné. Eva řekla Milošovi,...

Zdeněk Julina z Ulice slaví dnes narozeniny
28.07.2022

Zdeněk Julina z Ulice slaví dnes narozeniny

V roce 2018 vstoupil do Ulice herec Zdeněk Julina, aby v ní ztvárnil roli otce Davida Kučery. Vystupoval po boku své seriálové ženy Vlaďky Kučerové...

Kdo je ve skutečnosti Sidonie Novotná ze seriálu Zoo?
13.03.2022

Kdo je ve skutečnosti Sidonie Novotná ze seriálu Zoo?

Sympatickou blondýnku Sidonii Novotnou mohou diváci vídat v novém primáckém seriálu Zoo. O koho jde? A kde všude jste ji možná už zahlédli? Jaký je...

Proč teď Ája není v Ulici vidět? Její představitelka Barbora Mudrová je těhotná!
29.05.2022

Proč teď Ája není v Ulici vidět? Její představitelka Barbora Mudrová je těhotná!

Naposledy byla Ája v Ulici silně znepokojená tím, jak se rozvíjí vztah mezi jejím skoro manželem Máriem a pohodovou Sárou. Na Mária žárlí a...

Jak vzpomínají na Jiřího Sováka a Josefa Kemra ostatní herci ze seriálu Chalupáři
05.07.2022

Jak vzpomínají na Jiřího Sováka a Josefa Kemra ostatní herci ze seriálu Chalupáři

Nezapomenutelná dvojice herců, kteří byli v seriálu i v reálném životě naprosto odlišní, se zapsala do historie české kinematografie a na celé...

Takhle to dopadne, když Thor produkuje: Trailer na nový netflixový film slibuje pořádnou akci
21.05.2022

Takhle to dopadne, když Thor produkuje: Trailer na nový netflixový film slibuje pořádnou akci

Akční trháky jsou u uživatelů Netflixu extrémně populární. To například dokázal velmi oblíbený akčňák z roku 2020 „Vyproštění“. Momentálně by mohl...

Zoo: Sid se potýká s nedostatkem peněz
25.05.2022

Zoo: Sid se potýká s nedostatkem peněz

Následovat svůj sen přes všechny překážky může být motivující, ale také vyčerpávající. O tom něco ví i nezkušená Sid, poprvé v životě odkázaná na...

Bude konečně Pumrová brát roli matky vážně?
09.06.2022

Bude konečně Pumrová brát roli matky vážně?

Milenu Pumrovou z Ulice diváci znají jako zapšklou ženu, kterou její manžel připravil o všechno. Vídat jsme ji mohli v jejím vlastním second-handu,...

Jak se žije Kristýně a Olině z Výměny manželek, od které uplynulo už pár měsíců
20.03.2022

Jak se žije Kristýně a Olině z Výměny manželek, od které uplynulo už pár měsíců

Většinu párů, které se do Výměny manželek zapojily, tato netradiční zkušenost nějakým způsobem ovlivnila. Často si tak uvědomily skutečnosti, které...