Diskuze

Petr Nárožný: Svým hlasem oživil jedny z nejoblíbenějších večerníčkových postav a roky se vrací na obrazovky, aby čepoval pivo

Petr Nárožný: Svým hlasem oživil jedny z nejoblíbenějších večerníčkových postav a roky se vrací na obrazovky, aby čepoval pivo
Právě roli v seriálu Hospoda si Petr Nárožný pochvaloval, protože mu režisér Dudek umožnil improvizovat. Diváci si ho však vybaví v komediích Ten svetr si nesvlíkej, Já nejsem já, „Já to tedy beru, šéfe...!“ nebo Jáchyme, hoď ho do stroje. Mistrovsky namluvil Macha a Šebestovou, kteří baví už několik generací dětí.
Zpět na celý článek

Právě roli v seriálu Hospoda si Petr Nárožný pochvaloval, protože mu režisér Dudek umožnil improvizovat. Diváci si ho však vybaví v komediích Ten svetr si nesvlíkej, Já nejsem já, „Já to tedy beru, šéfe...!“ nebo Jáchyme, hoď ho do stroje. Mistrovsky namluvil Macha a Šebestovou, kteří baví už několik generací dětí.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Utajený šéf: Ředitel není padavka, v hotelovém pokoji svižně uklidí rozmazanou dětskou plenu z podlahy
17.04.2024

Utajený šéf: Ředitel není padavka, v hotelovém pokoji svižně uklidí rozmazanou dětskou plenu z podlahy

Diváci reality show se v nové epizodě podívají do luxusních hotelů, ale třeba i do prádelny. V hlavní roli uvidí ředitele Ondřeje Šimečka v...

Nejsvůdnější prodavačka ze Zlaté labutě porodila syna
26.02.2024

Nejsvůdnější prodavačka ze Zlaté labutě porodila syna

Role pohledné prodavačky Evy Duškové udělala z méně známe herečky během několika týdnů hvězdu. Jak však Beáta Kaňoková předvedla, zůstala nohama na...

Kdybych u sebe měl lepicí pásku, dokázal bych to opravit. Jak si poradíte vy s naším kvízem o MacGyverovi?
04.02.2024

Kdybych u sebe měl lepicí pásku, dokázal bych to opravit. Jak si poradíte vy s naším kvízem o MacGyverovi?

Angus MacGyver nedělá nic, co by škodilo jeho pověsti. Nemá žádné zlozvyky a všechno, co má udělat, udělá okamžitě. Přesto jeho postupy nebyly...

V úterní Ulici se Eva konečně probere. Vykašle se na seminář, Myslíkovou i prodej pilulek
03.06.2024

V úterní Ulici se Eva konečně probere. Vykašle se na seminář, Myslíkovou i prodej pilulek

Radujme se, Eva konečně s menším přispěním Aničky a vlastních pochybností prozřela. Rozhodne se nejít na důležitou přednášku a Myslíkové to s...

Dnes v Ulici: Soňa neztrácí čas a dál taktizuje. Eva se neštítí za účelem zvýšení prodeje použít Lucku jako návnadu
12.03.2024

Dnes v Ulici: Soňa neztrácí čas a dál taktizuje. Eva se neštítí za účelem zvýšení prodeje použít Lucku jako návnadu

Soňa i Eva mají jedno společné – schopnost otravovat své okolí a nepřestat s tím ani ve chvíli, kdy už je to přes čáru. Obě budou v dnešním díle...

Drbárna ze ZOO: Marek se raduje předčasně, Ovčíková zatopí úplně všem
03.06.2024

Drbárna ze ZOO: Marek se raduje předčasně, Ovčíková zatopí úplně všem

Adam stále hlídá dědu před svou tetou Ditou, která je ochotná udělat prakticky cokoliv, aby se o dědictví po matce nemusela se svým nalezeným otcem...

Ani nový primácký seriál z politického prostředí nesesadil ve sledovanosti z trůnu Smysl pro tumor
30.01.2024

Ani nový primácký seriál z politického prostředí nesesadil ve sledovanosti z trůnu Smysl pro tumor

Seriál o mladém muži, který musí radikálně změnit své životní plány a místo profese neurochirurga se poprat s rakovinou, upřednostnilo o 400 tisíc...

Dnes v Ulici: Magda už má Soňu přečtenou, a proto ji ani nenapadne obcházet Irenu
17.04.2024

Dnes v Ulici: Magda už má Soňu přečtenou, a proto ji ani nenapadne obcházet Irenu

Zvláštní hru na škole rozehrává Soňa, která už téměř v nikom nevzbuzuje důvěru. Snad jediný, kdo jí ještě věří, je Prokop a částečně také Irena....

Výměna manželek – dohra: Eva po odvysílání pořadu rozpoutala peklo na sociálních sítích
02.06.2024

Výměna manželek – dohra: Eva po odvysílání pořadu rozpoutala peklo na sociálních sítích

Poslední Výměna manželek ještě stále rezonuje virtuálním prostorem. Eva, která zřejmě čekala obdiv za dobře zásobenou a vybavenou domácnost a za...

Umpa-lumpové a bláznivý čokoládový magnát: Vyzkoušejte si, jak dobře znáte Karlíka a továrnu na čokoládu
04.06.2024

Umpa-lumpové a bláznivý čokoládový magnát: Vyzkoušejte si, jak dobře znáte Karlíka a továrnu na čokoládu

Příběh plný fantazie, magie, dobrodružství, ale hlavně čokolády už roky kouzlí úsměv na tvářích diváků všech věkových kategorií. Vyzkoušejte si,...

Diskutujte

Nejnovější diskutované