Dnes večer v Ulici bude dusno kvůli stáži. Dušková chce, aby jela Žofka. Ustoupí jí Prokop?

Dnes večer v Ulici bude dusno kvůli stáži. Dušková chce, aby jela Žofka. Ustoupí jí Prokop?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Debaty kolem prokleté stáže se dnes konečně uzavřou, ale s jakým výsledkem? Pojede Svatka, kterou Prokop navrhl jako nejmenší možné zlo? Nebo si Dušková prosadí, aby jela Žofka? Pana ředitele čeká náročné rozhodování, které mu neulehčuje ani Magda.

Hádka kvůli stáži! Usmíří Zdenčin dopis Magdu a Prokopa?

Magda ukáže Tomášovi dopis od Zdenky, ale on ho odmítne číst. Citlivá situace a přetrvávající bolest je nakonec oba rozpláče. Kromě toho mu ale Magda řekne o stáži a poprosí jej, aby se u Prokopa přimluvil za Anežku. To pana ředitele jen více vytočí. Právě on jako možnou náhradu navrhne Svatku, protože se ze všech tří dívek provinila nejméně. Svatka ale na stáž jet nechce. A už vůbec ne, když by to bylo na úkor Anežky, která se tolik těšila.

Magda se o dopise od mámy zmíní Otíkovi. Poví mu, že jí napsala, ať si v životě více věří a nebojí se jít do všeho po hlavě. Prokop si mezitím pozve do školy Žofčinu matku, jež trvá na tom, aby se potrestaným děvčatům měřilo stejným metrem a aby Žofie měla šanci odjet na stáž. Prokop namítne, že Žofka i Svatka souhlasily, aby jela Anežka. Tím Duškové sebere vítr z plachet. Snad aby zamezila dalším neplechám své dcery, odhlásí ji z pěstitelského kroužku.

Otík prozradí Prokopovi, že Magda už v pátek dostala dopis od zesnulé mámy. Prokop pochopí, že mu o něm chtěla sama povědět právě toho večera, co se pohádali kvůli stáži. Spěchá za ní, aby se omluvil, a chce si dopis přečíst. Zároveň Magdě poskytne potřebnou podporu v náročné chvíli, a konečně svolí, aby na stáž jela Anežka.

Návrat podvedeného Máry – jak se zachová ke Karle?

Karla podala na Jakuba trestní oznámení. Bude to stačit, aby dal její rodině pokoj? Zákaz přiblížení by snad mohl zabrat, ale dostat ho do vězení alespoň na rok bude těžké. V podobných případech lidé obvykle vyváznou nanejvýš s podmínkou.

Zdroj: TV Nova

Mára se nečekaně vrátí domů, dokonce s nákupem těstovin, pečiva, ovoce a zeleniny. Tváří se skoro, jako by se nic nestalo. Kvůli klukům to chce také předstírat.

Karla manžela upozorní, že ode dneška budou mít všichni policejní ochranu. Je to zčásti kvůli tomu, že chtěl Jakub unést Vojtu. Kryštofa tím nesmírně vytočí. Proč mu nic neřekla dřív? Jak mohla riskovat bezpečí rodiny a neprokouknout, co je Jakub zač?

Snobská golfová společnost a Vandiny nové šaty

Vanda dnes Luďka poprvé doprovodila na golf. Moc nadšená ale není, jelikož manželky a partnerky jiných hráčů na ni koukaly spatra a smály se jí kvůli levnému oblečení. Byla jen v tričku a teplácích, zatímco ostatní ženy tam měly značkové věci za desítky tisíc. Hned zatouží po stejných výhodách. Luděk se jí však snaží vysvětlit, že zatím nemá smysl utrácet tolik peněz, když ani neví, jestli ji golf bude bavit. Vanda si to jako obvykle vezme osobně a urazí se.

Jarka je stále nezadaná, co na to Adam?

Adam se v Coolně sejde s Jarkou. Rozumějí si tak báječně, že ji Adam pozve na zítřek do kina. Večer si ale na seznamce všimne, že Jarka má na profilu uvedeno, že je single. Nejspíš tedy stále hledá nějakého pana pravého. Ať už se mezi nimi odehrává cokoli, Jarka to očividně nebere příliš vážně.

Zdroj článku:
  • Autorský text