Na Godzillu vs. Konga si musíme ještě chvíli počkat

Na Godzillu vs. Konga si musíme ještě chvíli počkat
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Na tento měsíc byla původně naplánovaná filmová premiéra filmu Godzilla vs. Kong. Jelikož ale virová pauza vše přerušila, nakonec si na uvedení snímku do kin budeme ještě muset chvíli počkat.

Chybí jen postprodukce, a je hotovo

Film Godzilla vs. Kong je již dotočený, ale nyní probíhá proces postprodukce. I ta se kvůli koronavirové epidemii musela přerušit a oddálit. Nyní, když se filmový průmysl opět pomalu rozbíhá, bude již otázka krátkého času, než se film úplně dokončí. Jedná se tedy o práce, které by neměly trvat déle než několik týdnů.

Film ale v kinech zřejmě jen tak neuvidíme

I přesto, že je již snímek natočen, se nepředpokládá, že by měl být v nejbližší době uveden do kin. A dokonce i po posunutí termínu premiéry na listopad je nad slunce jasné, že ani tento termín nebude dodržen. Pokud patříte mezi uživatele sítě Reddit, zřejmě jste si všimli zprávy, že by měl být film uveden dokonce až v květnu příštího roku. Původně se v květnu příštího roku měl v kinech objevit čtvrtý díl Matrixu, ale i ten zřejmě bude posunut, protože bylo i jeho natáčení kvůli viru přerušeno.

Odložení premiéry na příští rok je zřejmě realita, která nás nemine. Tak si budeme muset na závěr čtyřdílné filmové série, kterou odstartoval již v roce 2014 snímek Godzilla, ještě pár měsíců počkat.