Poslední díl 18. sezóny Ulice: Gábina dostala kytaru a Šimon pusu od Val

Poslední díl 18. sezóny Ulice: Gábina dostala kytaru a Šimon pusu od Val
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Mohla si dát Ulice prázdninovou pauzu v lepším rozpoložení? Vypadá to, že pro každou z postav vypadá letošní léto nadějně. Respektive – téměř pro každou. Kupříkladu Mastného výlet na radnici stál upomínku o neexistující kontrole. Stálo mu to za to? Ale jsou tady i mnohem světlejší okamžiky. Třeba Gábina dostala kytaru a Šimon pusu od Val!

Mastný má strach, aby mu Milena nepřevzala jeho firmu

Že by se Mastný vzdal svých politických ambicí, to nikdo ani nepředpokládal. Sotva ho z vězení pustili na podmínku, už využívá své kontakty a znalosti k tomu, aby založil neziskovou organizaci Druhá šance, která bude zaměstnávat propuštěné vězně. Má to ale mnohem hlubší smysl než cokoliv, co Mastný předtím dělal. Aktuální projekt, který má pod palcem Milena, vychází z Mastného vlastních zkušeností.

Mastný ve vězení zažíval peklo, o němž se Jirkovi Hložánkovi rozhodl vyprávět. Podle jeho slov to ocenil, Milena si tím však není příliš jistá. Co ale ví jistě, to je skutečnost, že teď jí možná Radek dá pokoj, protože bude řešit vlastní problém se zanedbanou kontrolou. Místo toho, aby byl doma, byl na radnici, a tak kontrola přišla v tu nejhorší možnou dobu. Milena se mu v duchu tajně směje. Něco takového nepředpokládala ani v těch nejhezčích snech.

Šimon je z Val zmatený. Dostal pusu a neví, jak si to má vyložit

Říká se, že vše zlé je pro něco dobré. A tohle pravidlo teď může potvrdit i Šimon, který si v průběhu této sezóny prošel drsnou šikanou. Jeho dějová linka patřila k těm hlavním a pro něj je to bohatá zkušenost. Zkušenost, ze které teď může sklízet ovoce. Kdyby nebylo šikany, kdo ví, jestli by si k němu Val našla cestu. Jako sestra jeho utiskovatele mu byla oporou. A i přesto, že se pak rozhádali, opět se dali dohromady.

Teď už by Šimona ani ve snu nenapadlo ptát se Val na to, jestli spolu budou chodit. Bohatě mu totiž stačí jako kamarádka. Jenže Val, ta hraje podle vlastních pravidel. Najednou jí randění nevadí, což stvrzuje to pusou na Šimonovu tvář. To Šimona pěkně vyvede z míry a v hlavě se mu potvrzují Michalova slova, že v ženských se člověk zkrátka nevyzná. Ale není zas tak hloupý, aby s Val o něčem spekuloval. Její nabídku na chození milerád přijímá. A tak to vypadá, že se, stejně jako Michal, dopracoval ke svému cíli. Jen to chtělo čas a jisté zkušenosti.

18. sezóna nám končí relativně v dobrém. Čím nás asi překvapí ta následující?
Sezóna 18 nám končí relativně v dobrém. Čím nás asi překvapí ta následující? | Zdroj: TV Nova

Gábina k prvnímu výročí vztahu s Jirkou dostala kytaru

Že život je dlouhá série výzev, o tom ví Gábina své. A teď má před sebou další. Od Jirky dostala k výročí skutečně romantický dárek – opravdovou kytaru. Jirka si zapamatoval, jak mu Gábina kdysi říkala, že se na kytaru vždycky chtěla naučit. A tak neváhal a jednu jí koupil. Teď se může Gábina probrnkat létem a u prsou ji mohou hřát nejen sluneční paprsky, nýbrž i pocit, že všechno hezky ustála.

Zdroj článku:
  • Autorský text