Ulice: Blanku čeká výslech na policii. Luděk se mstí za své ublížené ego

Ulice: Blanku čeká výslech na policii. Luděk se mstí za své ublížené ego
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vyhazovem Luďka ze dveří příběh nekončí. To Alicin a Bedřichův ano. Ve 4272. dílu Blanka dostane nepříjemný dopis a Alice se rozhodne odejít ze vztahu, ve kterém podle ní nemá své místo.

Alice měla bouračku na motorce. S největší pravděpodobností to zapříčinila předchozí hádka s Bedřichem týkající se jeho pusy na špacír, která všechny jejich osobní problémy pustila i Aničce. Alice mu to nechce odpustit a stejně jejich vztah skřípe i bez toho. Žena zkrátka nemůže svou touhu po dítěti zapřít ani kvůli muži, kterého miluje. A hlavně má Alice pocit, že vlastně ani nepatří do rodiny, že je mimo. Že není její součástí, že nikdy nebude pro Bedřicha tak důležitá, jako jsou ostatní. Alice to vzdá a jejich vztah ukončí. 

Stranou se cítí být i Bára. Od doby, co se Franta začal podílet na projektu společně se Skyler, se okolo Skyler točí celý svět včetně Báry, aniž by po tom sama toužila. Franta se jí stále přizpůsobuje, protože bez ustání od něj něco potřebuje, a tak nemají čas na sebe.

Jejich syn Chris létá zprava doleva a znovu se stane, že si ho Skyler nevyzvedne, jak má, a tak se Bára nabídne, že ho pohlídá, aby mohl Franta spěchat do práce. Skyler se jí za to odvděčí informací, že na léto potřebuje Frantu, aby s ní v rámci projektu cestoval a že počítá i s ní. Jenže to není její dobrá vůle a laskavost, nýbrž vypočítavost a neomalenost, protože potřebuje hlídání pro Chrise a Bára je podle ní dokonalá. Bára se však bude cítit naprosto poníženě a proti Skyler úplně bezcenná.

Blanka dostane obsílku od policie. Předvolání k podání vysvětlení. Nejprve vůbec netuší, čeho by se mohlo týkat. Nemá co vysvětlovat. Luděk je však opačného názoru. A s úplnou jistotou to je on, který Blanku a Evžena udal. Vždyť nejlepší obrana je útok a přesně to Luďka baví a vyžívá se v něm. Mstí se jí a Evženovi za minulý konflikt, kdy ho Evžen vyhodil vzduchem z bytu a za to, že ho Blanka křivě obvinila ze znásilnění.

Samozřejmě je v tom skryto i jeho zhrzené ego, že i když má vše, co si žena může přát, dala Blanka přednost soustružníkovi, jak Luděk Evžena s oblibou nazývá. 

Zdroj článku:
  • Autorský text