Ulice: Blanka se zcela odevzdá Evženovi. Zatímco Luděk lítá kvůli společnému domu, Blanka skončí s Evženem na gauči

Ulice: Blanka se zcela odevzdá Evženovi. Zatímco Luděk lítá kvůli společnému domu, Blanka skončí s Evženem na gauči
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Chodí pešek okolo, nedívej se na něho… Tak takhle nějak chodí Blanka okolo Evžena od doby, kdy se vrátil z Austrálie, a ještě mnohem déle. Ráda by ho u sebe měla napořád a blíž, než s ním jen sedět u stolu. A tohle přání Blance Evžen v 4198. dílu splní!

Hned zrána Bedřich pokračuje v pátrání po Danovi. Doma u Sáry ho ani ráno nenajde, ale najednou se sám Dan objeví ve dveřích s obřím hrncem pro novomanželku. Sára si vyslechne historku o tom, proč ho měl Dan koupit a kdo mu to poradil. A tak Sáru napadne, jak se chlapům z dílny a Frantovi za tuto tradici odvděčit. Bedřich se z nápadu dost opotí, až se téměř zadusí. 

Gábina stráví další noc s Hermanem. Spěchá za ním krátce po tom, co přijede do Ulice a pozve ho k sobě domů. To by její máma Milena Pumrová nebyla ráda, kdyby u sebe v bytě našla zrovna policistu, který vyšetřoval jejího muže. Ta má však na ten večer další rande s bývalým manželem, a tak to Gábinu nemusí trápit. Co ji však hodně trápí, jsou přetrvávající bolesti břicha, se kterými už dlouhou dobu chodí. Pro hezký večer s Jiřím se snaží na bolesti zapomenout, což se jí však nepodaří. Jednak se chvílemi svíjí v křečích a také začne krvácet. Nejvyšší čas navštívit lékaře.

Je neuvěřitelné, jaké divy dokáže udělat hrnek s kávou. Ten totiž způsobí povolení uzdy mezi napjatým vztahem Blanky a Evžena. Evžen přijde za Adamem zeptat se, jak dopadl u zkoušky. Otevře mu však Blanka, která je sama doma a smutná. Adam totiž zkoušku znovu neudělal a o její útěchu nestojí. Zato Evžen utěší Blanku více, než by si on i ona vůbec dokázali představit. Blanka si tedy už dlouhou dobu přeje se k Evženovi přiblížit a nyní se jí to konečně povede. Evžen si k sobě Blanku přitáhne a Blanka se mu bez jakýchkoliv zábran odevzdá. Potom přijde poslední políbení a Evžen odchází. Blanka má sice výčitky svědomí kvůli Luďkovi a jeho snaze o vybudování jejich společného hnízda, její city k Evženovi jsou však mnohem silnější. 

 

Zdroj:

  • autorský text
Zdroj článku:
  • autorský text