Nejlepší horory roku 2020, u kterých vám budou stát chlupy hrůzou

Nejlepší horory roku 2020, u kterých vám budou stát chlupy hrůzou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Hororové filmy natočené v tomto roce. Jaké kvality dosáhly a jak se zalíbily divákům? Krev, vraždy, noční můry, obrovská představivost. Přečtěte si základní informace o hororech, které vás nenechají v klidu spát.

Na pátém místě skončil Fantasy Island

Děj se odehrává v luxusním odlehlém rezortu, kde pan Roarke proměňuje tajné sny svých hostů ve skutečnost. Někteří z nich ale kvůli tomu trpí nočními můrami. Podaří se jim záhadu ostrova vyřešit a uniknout?

Čtěte také: Kruh (2002): Tohle jste nevěděli o natáčení děsivého hororu

Bramborové, tedy 4. místo získal Lov

Skupinka 12 lidí se probudí v lese, nikdo neví, jak se tam ocitli a co tam mají dělat. Navzájem se neznají a ani jeden z nich netuší, že byli vybráni, aby se stali lovnou zvěří. Kdo je loví a proč? Někteří z nich padnou k zemi mrtví, ostatním dojde, že to není hra. Dojde jim, že všichni nejspíš zemřou. Hlavní hrdinka Crystal ale zemřít nechce, za každou cenu chce přežít. Je tak podnikavá, že by se role lovce a oběti mohla prohodit?

Čtětě také: Filmy, u kterých tuhne krev v žilách. Přehlídka těch nejstrašidelnějších hororů

Na třetím místě skončil film Nenávist

Americký film od režiséra Nicolase Pesceho. Horor plný krve. Smrt v náručí ukrutného hněvu. Zrodí se kletba, která pohltí všechny, kteří se s ní setkají.

Druhou příčku obsadil akční horor Pod vodou

Všude tma, velký tlak a velmi nízká teplota. Příběh se odehrává 11 kilometrů pod hladinou oceánu. V podmořské laboratoři pracuje skupina vědců, která se po zemětřesení snaží dostat nahoru do bezpečí. Jednotlivé části laboratoře jsou extrémním tlakem vody drceny. Jedinou šancí je evakuace pomocí skafandrů. Co na ně číhá venku mimo bezpečnou laboratoř? Zemětřesení probudilo něco neznámého a děsivého. Přežije skupinka a dostane se nahoru?

Čtěte také: Průlomový horor Záhada Blair Witch natočený samotnými herci. Mizerný rozpočet, improvizované dialogy a nevídaný úspěch

První místo získal Neviditelný

Hlavní hrdinka Cecilia zjistila, že žije s psychopatem. Bohužel už bylo pozdě, nikam ji nepouští a je zavřená v domě. Pokud chce přežít, musí z domu a od přítele utéct, což také udělá. Bývalý partner to však neunesl a spáchal sebevraždu. I přesto, že už je volná, má divný pocit. Sleduje ji někdo? Proč se kolem ní dějí divné věci? Je tady možnost, že by se Cecilia zbláznila. Druhou variantou je, že bojuje s někým, koho vlastně nikdo nevidí. Jak příběh dopadne?