TEST: Zjistěte, jaká jste postava z oblíbeného seriálu Ulice

TEST: Zjistěte, jaká jste postava z oblíbeného seriálu Ulice
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ulice je vůbec prvním nekonečným seriálem, který kdy vstoupil na české obrazovky. Pokud jste jeho milovníky, pak vás určitě bude zajímat, jaké postavě z Ulice jste nejvíce podobní.

Ani covid vysílání Ulice nezastavil

Ulice na televizních obrazovkách nepřetržitě běží od roku 2005. Každoročně má letní prázdniny a její vysílání bylo omezeno také během covidového období. Nicméně i během něj nakonec došlo k natáčení. Nebylo tak rozsáhlé, často bylo zaměřeno pouze na několik málo postav, nicméně kromě krátké pauzy byla Ulice stále vysílána.

Od začátku seriálu se postavy obměňují

Seriál je od svého začátku natáčen v ateliérech objektu bývalé tiskárny v Hostivaři. Od začátku natáčení se v seriálu vystřídalo nespočet postav a rodin. Mezi rodiny, které postupně ze seriálu vymizely úplně, nebo alespoň podstatná část jejich členů, patří například rodina Liškových, Seidlových, Maléřových, Hejlových či rodina Farských nebo Jordánových.

Právě rodina Jordánových měla v minulosti v seriálu obrovský prostor. Například herečka Patricie Solaříková coby Tereza Jordánová prožila v Ulici nejen svá školní léta, ale také následnou učitelskou kariéru a svatbu se svým pedagogickým kolegou. Její bratr Matěj Jordán měl v seriálu nejednu lásku. O několik let starší Libušku Nekonečnou či její sestru Theu, Bětku nebo také Slovenku Katarínu, se kterou nakonec vytvořili i rodinu.

Obě z těchto postav, stejně jako maminka Jordánová, ze seriálu zmizely, občas se ale objeví alespoň Tomáš Jordán, který částečně pracuje na gymnáziu a má přátelský vztah s nynější ředitelkou Magdou.

 

Zdroj článku: