Tento týden v Ulici: Radek usmiřoval, Vendula zuřila a Kryštof učinil rozumné rozhodnutí

Tento týden v Ulici: Radek usmiřoval, Vendula zuřila a Kryštof učinil rozumné rozhodnutí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kristýna začala docházet k psychiatrovi a na schůzky s novou terapeutkou Julií. Blanka se ušklíbla nad Vandiným prstenem, čímž v ní vzbudila podezření. Šimon od mámy dostal facku, ale díky dědovi se s ní brzy usmířil. Vendula se po návratu domů seznámila s Martinou, ovšem kamarádky z nich nebudou.

Kristýna si našla terapeutku Julii

Kristýna začala panické ataky řešit pomocí prášků proti úzkosti. Blanka se jí proto pokusila sehnat psychiatra, ale nakonec musela požádat Luďka, aby využil svých konexí. Luděk nezklamal, a tak mohla jít Kristýna na první schůzku. Rozhovor s psychiatrem si docela pochvalovala. Nevnucoval jí další léky, ale doporučil jí pokračovat v terapii. Kristýna si navíc přes známou z konstelací sehnala kontakt na terapeutku Julii Papežovou. Budou se teď scházet pravidelně a povídat si o dívčině životě a problémech. Julie se seznámila i s Vandou, s níž si popovídala o horoskopech.

Vandě se znelíbil vlastní prstýnek

Jolana slavila v hospodě narozeniny. Dostavili se také Vlasta s Amálkou, ale za Blančinu rodinu mohla přijít jen Blanka, protože ostatní neměli čas. Oslava proběhla v příjemném duchu. Jolana měla radost z dárků a překvapila Marii rozhodnutím odejít do důchodu. Vanda projevila snahu udobřit se s Blankou a velkoryse jí odpustit všechny křivdy, jichž se na ní údajně dopustila. Blanka si ale povšimla Vandina zásnubního prstýnku a mimoděk se ušklíbla. Z toho si Vanda odvodila, že jí prsten musel připadat povědomý a že ho možná měla od Luďka původně dostat ona.

Gábina dala Šimonovi facku

Šimon se s mámou domluvil, že zajdou na policii, aby zjistili, zda bude jeho případ odložen. Mladík schůzku nakonec zazdil a místo ní vyrazil s Valerií do kina. Dívka ho nemile zaskočila oznámením, že stále miluje svého přítele. Šimonův nepříliš dobrý den završila hádka s Gábinou, při níž byl natolik drzý, že si vykoledoval facku. Dusno panovalo i dalšího dne, ale naštěstí se do toho vložili Milena s Radkem. Oba se pokusili Šimonovi domluvit a vysvětlit mu, že máma má plné právo dělat si o něj starosti.

Radkovi se podařilo přivést ho k rozumu, alespoň prozatím. Dohlédl na to, aby se Šimon mámě omluvil.

Vendula se naštvala hned po návratu domů

Vendula se z ozdravného pobytu vrátila dřív a zrovna ve chvíli, kdy Mário a Pavlík popíjeli v pracovní době víno s okouzlující Martinou. Z radostného vítání, na které se Vendula těšila, se tak stal den plný výčitek a zklamání. Vynadáno dostali nejen Mário a Pavel, ale i Lumír, že na ně nedohlédl. Olej do ohně ještě přilila bageta, kterou se Martina opovážila vylepšit podle svého. Jakým právem zasáhla do nabídky bistra, kde vládne Vendula?!

Kryštof souhlasil s manželskou poradnou

Vojta se bál, že by kvůli rozvodu rodičů mohl skončit zpátky v dětském domově. Když to Kryštof s Karlou zjistili, pokusili se mu vysvětlit, že nic takového nehrozí. Kryštof se díky tomu – a také za přispění Dominiky a Tonyho – rozhodl dát šanci manželské poradně, ačkoli nevěřil, že by jeho vztah s Karlou mohla skutečně zachránit.

Zdroj článku:
  • Autorský text