Tenhle týden navštívili Ulici dva Mikulášové. Jenom je škoda, že si čert neodnesl redaktora Tomáška

Tenhle týden navštívili Ulici dva Mikulášové. Jenom je škoda, že si čert neodnesl redaktora Tomáška
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pondělí v Ulici začalo veselou mikulášskou nadílkou, při níž se Kateřina a Lumír usmířili. Zbytek týdne ale už nebyl tak nekonfliktní. Blanka nechtěně urazila Jarku, Skyler se chytla s Františkem a Gábina měla nepříjemný rozhovor s redaktorem. Alespoň ta přepadovka Duškové dopadla dobře.

Lumír a Kateřina se k sobě vrátili

Díky Máriově neschopnosti se soustředit došlo k menšímu omylu a mikulášské nadílky v hospodě se zúčastnili hned dva Mikulášové najednou! Za jednou maskou se skrývala Kateřina, za druhou Lumír. Malí drozdi v nich snadno odhalili své přátele Krabici a Preclíka. Když se Kateřině v kostýmu udělalo nevolno, Lumír ji vzal ven, kde se jeden druhému omluvili za unáhlený rozchod a dali se znovu dohromady. Věnovali si vřelý polibek a později se v hospodě sešli znovu, už bez kostýmů, aby si na své usmíření připili.

Mezi Blankou a Jarkou to pořádně kříslo

Adam neudělal důležitou zkoušku a Blanka to hned dávala za vinu jeho vztahu s Jarkou. Pokusila se s kolegyní domluvit, aby na Adama trochu dohlédla, ale necitlivě poukázala na její touhu po dětech. Vytáhla na Jarku téma, které jí nebylo ani trochu příjemné a málem vedlo k pořádnému rozkolu v rodině. Naštěstí se Blanka za své nešetrné vyjádření omluvila a přesvědčila Jarku, aby nedávala výpověď. Slíbila, že se v ordinaci omezí na pracovní témata.

Blančina slova Jarku ranila. Zdroj: TV Nova

Skyler chtěla odjet, ale zůstane a zabojuje

Skyler přiznala Aničce, že se vyspala s Frantou a že pro něj to byl jenom úlet, zatímco pro ni něco víc. Učinila unáhlené rozhodnutí, že odjede do Amsterodamu za Chrisem a už nikdy se nevrátí. Na Ančin popud se ji František pokusil přesvědčit, aby zůstala. Skyler se s ním pohádala, načež mu vyznala lásku, odstrčila ho a odešla se projít, aby se trochu uklidnila. Po návratu z procházky sdělila Aničce, že se rozmyslela. Zůstane v Praze a zkusí o Františka zabojovat. No jo, ale co Bára?

Skyler chce Františka zpátky, bude o něj bojovat! Zdroj: TV Nova

Gábina se sešla s Tomáškem a byla to chyba

Tomášek si v hospodě počkal na Mastného, přestože Milena dělala, co mohla, aby ho vystrnadila. Když během rozhovoru došla řeč na Šimona, Radek dotěrného redaktora rychle přerušil a doporučil mu, aby nechal jeho rodinu na pokoji, jinak to bude mít nepříjemné následky. Odradit Tomáška však nebude tak jednoduché. Navzdory Jirkovu varování se s ním Gábina sešla a pokusila se mu situaci kolem zbraně rozumně vysvětlit – marně. Tomáška zajímalo jen to, zda má Gábina ve škole protekci díky Hynkovi, jenž tam kdysi pracoval. Gábina se Jirkovi omluvila, že ho neposlouchala. Jeho i Šímovu situaci zřejmě jen zhoršila.

Dušková překvapila Michala, ale Kaštan mu pomohl

Žofka měla s Michalem domluvené další doučování, ale odpískala ho, aby mohla jít na nákupy. Michal slíbil, že ji bude krýt, jenže u jeho dveří nečekaně zazvonila Dušková a sháněla se po dceři. Chlapec byl jako paralyzovaný. Vůbec netušil, jak z toho vybruslit, ale naštěstí byl po ruce Kaštan, který přišel s dokonalou výmluvou. Přesvědčil Duškovou, že poslal Žofii na poštu, aby mu vyzvedla psaní. Mezitím mohl Michal Žofce zavolat, ať okamžitě přijde! Aby se mu omluvila za komplikace a poděkovala za pomoc, pozvala pak Žofka Michala do Coolny.

Zdroj článku:
  • Autorský text