Dnes v Ulici: Do Franty poblázněná Lucka žene vztah vpřed a Matěj Dvořák chce skákat ve školní tělocvičně

Dnes v Ulici: Do Franty poblázněná Lucka žene vztah vpřed a Matěj Dvořák chce skákat ve školní tělocvičně
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Teprve teď Franta zalituje, že Knoblochům v nouzi poskytl bydlení. Kdyby tak neučinil, mohl by si tam teď vodit Lucku, která je do něj celá poblázněná. O další školní kauzu se postará znovu Matěj, který potřebuje někde trénovat své skoky na trampolíně.

Matěj Dvořák znovu přitahuje pozornost 

Matěj Dvořák už z principu nechodí za Magdou Procházkovou, ačkoliv ji pořád tajně miluje. Nedělalo to dobrotu. Pouhá jedna nevinná fotka dokázala rozpoutat bláznivou aféru. Co by se stalo, kdyby své city Magdě vyjevil?  Chodit s ní, ačkoliv už teď není ředitelkou, stále nemůže. Proto chce odvést svou pozornost na něco užitečnějšího. Třeba na trampolíny, které teď z neznámého důvodu nemůže trénovat u sebe v klubu. Nutně potřebuje místo, kde by skoky dále trénoval a zlepšoval se, když se na něj bratr vykašlal a vzhůru stoupá sám. Proto oslovuje přátelského učitele tělocviku Eddieho, který by jej snad mohl pochopit. Jenže s půjčením tělocvičny to není jen tak. Už minule, když bratrům klíče od učebny poskytla Magda, z toho byl průser. Teď by se mohlo stát i něco horšího, a to vzhledem k tomu, že jde o tělocvičnu. Nicméně Eddie není takový, aby nápad hned zametl pod koberec. Pokusí se jej alespoň probrat s Irenou.

Lucie už neví, jak Frantovi naznačit, že ho hodně chce

Na to, že Franta dokončuje školu a nepracuje na plný úvazek, se má pohádkově. Sice pendluje mezi Prahou a Amsterdamem, ale znovu má o rozptýlení postaráno. Už dávno nemusí oplakávat tu hodnou holku Báru. Teď má Lucii. Lucii, která je do Franty celá žhavá. Prakticky ho uhnala svým opakovaným zájmem o něj. Všimlo si ho spíše Frantovo okolí než on sám. Například takový Miloš nebo Anička. Ta se u Franty stavuje i dnes. Maminka, která svému dospělému dítěti přinese snídani, je vždycky vítána. Frantovi kupodivu ani nevadí, když se znovu ptá na Lucku. Na tu se Franty ptá i Bruno, kterého zajímá, jak daleko jsou.

Franta není kdovíjak zamilovaný

Možná by se Lucie do Frantova pokoje tolik nehrnula, kdyby věděla, že do ní Franta není kdovíjak zamilovaný. Právě k tomu se totiž Franta zvědavému Brunovi přiznal. S Luckou sice tráví čas, ale že by už myslel na snubní prstýnek, o tom se mluvit nedá. Lucka by se k Frantovi na film nehrnula ani v případě, kdyby věděla, že se Knoblochovi, zatčení na cestě z Holandska, vrátí domů. Chybělo málo a přistihli by je v posteli. Lucka je ráda, že vůbec zvládla vyjít z pokoje, aniž by se propadla hanbou. Představa, že by je při tom viděl malý Milošek, se jí vůbec nezamlouvá. Nezbývá než další sbližování nechat na později. Taky by mohl být Franta o něco aktivnější, aby to nemusela táhnout sama.

Zdroj článku:
  • Autorský text