Příští týden v Ulici: Knoblochovy zadrží policie, Soňa překvapí nabídkou smíru a Vildovi se udělá zle

Příští týden v Ulici: Knoblochovy zadrží policie, Soňa překvapí nabídkou smíru a Vildovi se udělá zle
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Příští týden se Ulice postará divákům o chvíle plné humoru i napětí, ostatně jako vždy. Svérázní Knoblochovi se dostanou do křížku s německou policií, Soňa do svých plánů překvapivě zapojí Magdu, tajnůstkář Tony bude podezřelý z nevěry a Vildovi se během návštěvy u Nyklových přitíží.

Milošovo zoufalé SOS z Německa

Ne všichni mají rádi rodinku Knoblochových, ale snad každý musí uznat, že nuda s nimi rozhodně není. Jsou totiž doslova magnetem na maléry a nejrůznější úsměvné trapasy. To se znovu potvrdí příští týden, když Miloš zavolá Františkovi s prosbou o pomoc až z Německa, kde rodinu z nějakého důvodu zadrží policie. Protože se ale nikdo z Knoblochových nedokáže pořádně dorozumět, poprosí Miloš Frantu, aby mu přetlumočil, co po nich policisté chtějí. Jak se ale ukáže, nebude to tak jednoduché, jak zřejmě doufal. Proč si na Knoblochovy došlápnou muži zákona a co všechno jim hrozí?

František bude tlumočit Milošovi.
František bude tlumočit Milošovi. | Zdroj: TV Nova

Rivalka Magda nečekanou spojenkyní Soni

Soňa nikdy nedělá nic jenom tak, to už ostatně prohlásila i její představitelka Lucie Vondráčková. Vždycky má nějaké postranní úmysly, vždycky sleduje vlastní zájmy a zdatně intrikuje tak, aby byla před ostatními o krok napřed. Ačkoli to o ní Magda s Otíkem dávno vědí, manipulativní zástupkyně je opět vyvede z míry. Pokusí se totiž právě z Magdy, úhlavní nepřítelkyně a velké rivalky, udělat ve škole svou hlavní spojenkyni ve snaze pomoct Ireně Landové. Člověk ale nemusí být kdovíjaký koumák, aby odhalil, že o upřímnou pomoc se asi jednat nebude. O co Soně doopravdy jde a jak Magda zareaguje na její nabídku smíru?

Tony obviněn z nevěry

Důvěra ve vztahu se těžko získává a lehce ztrácí, zvláště když už v minulosti utržila několik bolestivých šrámů. To platí zejména v případě Dominiky a Tonyho, jejichž manželství mělo nejedenkrát pořádně namále, ale pokaždé odolalo a zdárně překonalo všechny překážky. Bude tomu tak i tentokrát, když Domča na základě různých indicií usoudí, že ji manžel podvádí? Tony by jistě nic takového neudělal, ale má svá tajemství, do nichž postupně zapojí Kryštofa a Karlu, ne však vlastní ženu. Ta se proto rozhodne zasáhnout a postará se Tonymu o bezesnou noc.

Dominika podezírá manžela z nevěry.
Dominika podezírá manžela z nevěry. | Zdroj: TV Nova

Rozčilený Lumír a náhlá nevolnost Vildy

Donedávna platil Lumír za jednu z nejoblíbenějších postav seriálu, ale jak se zdá, nic netrvá věčně. Dobrácký taťka od rodiny se totiž proměnil v žárlivého syna, který odmítá svou matku sdílet s kýmkoliv jiným. Opakovaně prohlašuje, že mu jde jen o Vilmino dobro a že se o ni bojí, ve skutečnosti ale žárlí na milého pana Burdu, v němž máti našla zalíbení. Když tedy Vilda znovu přijede do Prahy, Lumír se opět vytočí doběla. To však není zdaleka to nejhorší, co Nyklovy příští týden čeká. Burdovi se totiž udělá špatně – tak moc, že mu Vilma bude chtít volat záchranku. Jak vážné to s ním bude a proč žárlivost vyklíčí také v srdci paní Nyklové?

Zdroj článku:
  • Presskit Nova