Proč se do svatby Turkovi vrhli tak rychle?

Proč se do svatby Turkovi vrhli tak rychle?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jsou mladí a blázniví... Řeč je o Sáře a Danovi, kteří se nedávno v Ulici vzali. Svatba proběhla tak rychle, že dokonce neměli své vlastní svědky. Jak jim půjde manželské soužití, o tom by se dalo spekulovat.

Sára toužila po romantice, a tak ji Dan požádal o ruku

Dan a Sára spolu začali chodit poměrně nedávno a brzy se i vzali. Proč? Že by Sára nechtěně otěhotněla? Nic takového. Zbrklost a neuvážené rozhodnutí prostě patří k jejich povahám.

Že by byl Dan takový romantik a jeho samotného žádost o ruku napadla? To se říct nedá. Jednou po něm Sára chtěla, aby pro ni udělal něco romantického. Myslela tím spíše nějaký výlet nebo večeři. Dan napřed žádal o radu Aničku a ta mu mimo jiné poradila, aby se podíval na romantické filmy, ze kterých může leccos okoukat. Přesně to Dan udělal.

Z filmů vyplynulo, že tím nejromantičtějším gestem je žádost o ruku.

Pozval tedy Aničku a Bedřicha do hospody, aby před jejich zraky požádal Sáru o ruku. Ta byla velice překvapená, ale řekla ano. Dan a Sára tedy byli zasnoubeni a k velkému údivu jejich okolí začali mluvit také o svatbě.

Svatbu si nenechali rozmluvit

Obvykle se říká do roka a do dne, Dan a Sára však vzali svatbu hopem a vzali se do týdne od požádání o ruku. Radost z toho neměla ani Anička ani Bedřich. Oba se shodli na tom, že toto rozhodnutí bylo hodně neuvážené. Vždyť klidně spolu mohli být nějakou dobu zasnoubení a vyzkoušet si, jak jim společné bydlení půjde. Místo toho se do manželství Sára s Danem vrhli po hlavě. Také jim bylo trochu líto, že je nepozvali za svědky, za to si však mohli sami, protože byli proti jejich svatbě.

Sára s Danem jsou tedy zbrklé povahy, což je hlavním důvodem toho, proč se svatbou tolik spěchali. Naštěstí si jsou povahově velice podobní, a tak mají velkou šanci, že jim to bude klapat. A když ne... Rozvod mohou řešit v podobném stylu.

 

Zdroj:

  • autorský text