Diskuze

Zítra v Ulici: Ve čtvrtek se z Peška stane dohazovač a Martina si zahrává s ohněm

Zítra v Ulici: Ve čtvrtek se z Peška stane dohazovač a Martina si zahrává s ohněm
Vlasta Pešek je přesvědčený, že Adriana a Eddie by se k sobě měli vrátit. Vždyť to ani nemůže dopadnout jinak. Netuší ještě, že se o ni uchází Prokop, který ale ve čtvrtek nebude ve své kůži. Martina obdrží neodolatelnou nabídku od Pokladníka, což se Jirkovi ani trochu nelíbí.
Zpět na celý článek

Vlasta Pešek je přesvědčený, že Adriana a Eddie by se k sobě měli vrátit. Vždyť to ani nemůže dopadnout jinak. Netuší ještě, že se o ni uchází Prokop, který ale ve čtvrtek nebude ve své kůži. Martina obdrží neodolatelnou nabídku od Pokladníka, což se Jirkovi ani trochu nelíbí.
Zpět na celý článek
Shrnutí článku: Zítra v Ulici: Ve čtvrtek se z Peška stane dohazovač a Martina si zahrává s ohněm
Proč se Vlasta Pešek snaží dát dohromady Adrianu a Eddieho?

Vlasta Pešek je přesvědčený, že Adriana a Eddie k sobě patří a měli by se vrátit. Snaží se Eddiemu domluvit, aby Adrianu pozval na rande, i když Eddie zpočátku váhá.

Kdo další se zajímá o Adrianu a jaký bude mít ve čtvrtek den?

Adrianu nedávno pozval na rande Prokop Junek. Ten však ve čtvrtek nebude ve své kůži kvůli starostem s nějakou studentkou a její matkou a zlost si nešťastně vybije právě na Adrianě.

Jakou nabídku obdrží kuchařka Martina?

Kuchařka Martina obdrží od Pokladníka (Dalibora Pecháčka) nabídku na zajištění celého cateringu pro společenskou akci podnikatelů. Nabídku dostala, protože mu velmi zachutnalo její předchozí pohoštění.

Proč se Jirkovi nelíbí, že Martina přijala Pokladníkovu nabídku?

Jirka Hložánek je podezřívavý a obává se, že by si lidé mohli spojení Martiny s Pokladníkem vyložit jako úplatek a střet zájmů. Jako veřejný činitel si nemůže dovolit chybný krok a žádá Martinu, aby zakázku odmítla.

Proč Martina nechce odmítnout lukrativní zakázku od Pokladníka?

Martina má pocit, že si po nepříjemné kauze se salmonelou nemůže dovolit ustrnout na místě. Vnímá tuto nabídku jako příležitost získat novou a lukrativní klientelu a profesně se posunout dál.

Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Tento herec býval všude – ve filmech, seriálech i na divadle. Dnes ho poznají jen ti nejvěrnější
06.06.2025

Tento herec býval všude – ve filmech, seriálech i na divadle. Dnes ho poznají jen ti nejvěrnější

Dnešní mladí možná znají Jaroslava Satoranského jako Kubu z Krkonošských pohádek. Od té doby však tento charismatický herec trochu zestárl,...

Film Deepwater Horizon: Moře v plamenech připomene dechberoucí katastrofu, která se zapsala do historie
18.02.2025

Film Deepwater Horizon: Moře v plamenech připomene dechberoucí katastrofu, která se zapsala do historie

Exploze na ropné plošině v roce 2010 zabila 11 lidí a 17 zranila. Jednalo se o největší únik ropy v USA. Únik ropy trval 87 dní a uvolnil do oceánu...

Kdo z vás si vybavuje postavy z Dynastie Nováků? Otestujte svou paměť na tento rodinný seriál, jen opravdoví pamětníci dají tento kvíz na 10/10
19.05.2025

Kdo z vás si vybavuje postavy z Dynastie Nováků? Otestujte svou paměť na tento rodinný seriál, jen opravdoví pamětníci dají tento kvíz na 10/10

Československý seriál Dynastie Nováků z roku 1982 představil divákům železničářskou rodinu plnou nezapomenutelných postav. I po více než 40 letech...

Návrat oblíbeného seriálu na obrazovky a především nová neokoukaná tvář
12.05.2025

Návrat oblíbeného seriálu na obrazovky a především nová neokoukaná tvář

Neokoukaná tvář Terezy Švejdové je rozhodně zpestřením seriálové tvorby. Diváky postava vyšetřovatelky Kamily rozdělila na dva tábory. Jedni měli...

Jan Holík po operaci vyhledává cenné chvíle odpočinku. Dějovou linku v Ulici chválí
05.04.2025

Jan Holík po operaci vyhledává cenné chvíle odpočinku. Dějovou linku v Ulici chválí

Jan Holík, představitel oblíbeného Jirky Hermana z Ulice, byl hostem v pořadu Snídaně, kde promluvil o své současné dějové lince a přínosu seriálu...

Zítra v ZOO: Neuvěřitelná proměna. Michalovo chování dostává Kolmana do úzkých
23.03.2025

Zítra v ZOO: Neuvěřitelná proměna. Michalovo chování dostává Kolmana do úzkých

Daniel se pěkně rozdováděl a rozhodně už se nechová jako „suchoprd“. S Karolínou se úplně proměnil a stal se z něj jiný člověk. O to podivnější...

Kvíz: Arabela a kouzelný návrat do dětství plného prstenů a pohádek
09.04.2025

Kvíz: Arabela a kouzelný návrat do dětství plného prstenů a pohádek

Vraťte se s námi alespoň na chvíli do světa, kde vám každé přání splní kouzelný prsten a kde můžete cestovat s pomocí cestovního pláště, létajícího...

AZ-kvíz: Diváci vnímali soutěžní konkurz jako životní sen. My vám splníme přání zahrát si kvíz
30.03.2025

AZ-kvíz: Diváci vnímali soutěžní konkurz jako životní sen. My vám splníme přání zahrát si kvíz

Pokud patříte k těm, kteří rádi vyplňují různé vědomostní kvízy, pak jste tu na správné adrese. Otázky z našeho kvízu se inspirují pořadem AZ-kvíz....

Když jsem poprvé viděla Discopříběh, můj život se obrátil naruby. Vdala jsem se přesně podle scénáře
07.05.2025

Když jsem poprvé viděla Discopříběh, můj život se obrátil naruby. Vdala jsem se přesně podle scénáře

Já jsem si šla s kamarádkami užít jen obyčejné odpoledne, ale Discopříběh mi nečekaně obrátil život vzhůru nohama. A vůbec netuším, jestli za to...

Dan Aykroyd, 72letá hvězda Krotitelů duchů, myslí jen na štěstí svých dětí. Chce je mít pod kontrolou
24.02.2025

Dan Aykroyd, 72letá hvězda Krotitelů duchů, myslí jen na štěstí svých dětí. Chce je mít pod kontrolou

Dan Aykroyd, známý nejen ze sci-fi komedie Krotitelé duchů, se s manželkou rozešel po téměř 40 letech vztahu, nadále přitom zůstávají až podezřele...

Diskutujte

Nejnovější diskutované