Survivor Česko & Slovensko 2024: Tomáš možná na ostrově dospěje, Iva si dodá sebevědomí a ostřílená Kristýna zúročí policejní výcvik

Survivor Česko & Slovensko 2024: Tomáš možná na ostrově dospěje, Iva si dodá sebevědomí a ostřílená Kristýna zúročí policejní výcvik
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kmen Lovců letos údajně tvoří opravdoví fanoušci reality show Survivor Česko a Slovensko, kteří mají hru dokonale nastudovanou. Snad se nebude opakovat situace z předloňska, kdy o fungování hry něco věděl jen Vláďa Čapek.

Všichni Lovci na ostrově jsou hladoví po úspěchu a chtějí dokázat, že jsou lepší než Titáni, kteří jsou zvyklí na slávu a potlesk. Dalšími třemi, kteří posílí kmen Lovců, jsou policistka, auditorka a streamer.

TOMÁŠ RYS

Tomáš
Tomáš | Zdroj: TV Nova

Tomáš, 40 let, streamer

Tomáš je energický a trochu potrhlý typ, který si rád dělá legraci z lidí na internetu. Také je trochu lehkomyslný a prostořeký. Na internetu se proslavil tím, že ve svých streamech prozrazoval detailní informace o svých bývalých vztazích. To musí být u svých bývalých partnerek ve všeobecné oblibě. 17 let hrál fotbal, s věkem ale pak přesedlal k hraní fotbalu online. Nyní se živý jako herní streamer.

V osobním životě je cílevědomý, ale říká o sobě, že se pořád cítí jako kluk, který má ještě čas užít si dobrodružství a zábavu. Přestože má dlouholetý vztah, není připraven na závazky. Uvidíme, zda mu Survivor přichystá dobrodružství, po kterém změní postoj. Svou účast v soutěži bere jako výzvu. Sám sebe vnímá jako vůdčí typ. Nemá ale problém fungovat v kolektivu, je kamarádský a mohl by být tím, kdo bude svými vtipy a pozitivní náladou pozvedávat morálku.

IVA SKUPNIK

Iva
Iva | Zdroj: TV Nova

Iva, 29 let, auditorka

Iva přiznává, že si v životě prochází existenciální krizí. Dosud se vždy snažila být tou hodnou a poslušnou dívkou, jak se to od ní žádalo. Je vdaná a od okolí cítí tlak na to, aby už měla rodinu. Survivor proto považuje za příležitost, jak se ze své pozice vymanit a udělat konečně to, co chce ona, a ukázat všem, že dokáže mít svůj názor a jít si za svým vlastním snem. Věří i v to, že jí ostrov změní pohled na svět a bude pak lépe připravená přijmout závazky, které se od ní očekávají. Na ostrově jí nejvíce bude chybět kočka a manžel. Jako svá největší esa v rukávu, která hodlá v soutěži použít, jsou komunikativnost, tvrdohlavost i odolnost. Netají se ani tím, že pokud půjde do tuhého, použije i ženské zbraně. Případnou výhru by použila na splacení hypotéky.

KRISTINA ALEXANDRA HRBKOVÁ

Kristýna
Kristýna | Zdroj: TV Nova

Kristina 29 let, policistka

Kristina má vystudovaná práva a už čtyři roky pracuje jako policistka. Žije v Olomouci, ale za prací dojíždí do Prahy, proto nemá příliš volného času. Ten zbývající vyplňuje především sportem. Pracuje na stejném oddělení se svým snoubencem. Pracují v terénu a jsou těmi, kdo na místo činu vyjíždí jako první. Díky své profesi si prošla již množstvím krizových situací. Svou práci zároveň bere jako svého koníčka a říká, že se v ní našla. Do Survivoru se přihlásila, protože chce zažít něco nového a otestovat své hranice. Ráda by všem ukázala, že policistky jsou silné a nejsou jen pouhými věšáky na uniformu. Přesto, že Kristina ledacos vydrží, nejvíc jí bude chybět její pejsek Samík. Chudák přítel.

Zdroj článku:
  • Press kit TV Nova