Survivor Česko & Slovensko 2023: Katka už se vzpamatovala z šoku, který zažila na kmenovce, přichází pozdravy z domova

Survivor Česko & Slovensko 2023: Katka už se vzpamatovala z šoku, který zažila na kmenovce, přichází pozdravy z domova
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kateřina popisuje, jak byla ohromená, když se na kmenové radě její jméno začalo objevovat nebezpečně často. Z počátku jí vůbec nedošlo, co to pro ni může znamenat. Rozbití dvojice Bára – Kateřina podle většiny lidí z kmene Hrdinů splnilo účel a atmosféra se zlepšila.

Je otázkou, jak dlouho to vydrží. Podle posledního hlasování leží Karolína v žaludku Pítrovi, který hráčce nevěří a určitě bude chtít najít způsob, jak se jí zbavit. Pítr je mezi ostatními dost populární, takže Karolína nemá ještě zdaleka vyhráno, přestože se po odchodu Báry cítí v bezpečí.

U Rebelů se čeká na soutěže a vcelku se nic neděje. Martin se rozhodl udělat žebřík, který by mohl posloužit k snadnějšímu sklízení kokosů nebo třeba k opravě střechy. Asistuje mu Lída, která si ho vyhlédla jako věkově nejbližšího člena a podle Martina chce ostatním ukázat, že i starší hráči nemusí být na odpis.

První soutěž o odměnu (21. den)

Na vítězný kmen čekal čokoládový dort a kafíčko. Tyto dobroty však zůstaly úplně zastíněny odměnou největší, kterou byly pozdravy z domova. TV Nova tak zprostředkovala soutěžícím novinky z domova a slova povzbuzení. To úplně rozložilo Švanciho a nebyl zdaleka jediným soutěžícím, kterému myšlenka na dopis z domova vehnala slzy do očí. Pauzu v soutěži si tentokrát udělal Tomáš (Rebelové), který byl zřejmě zraněný.

Soutěž byla na parkurové dráze a hodně se toho odehrálo v bahně. Nakonec ještě šlo o dopravu míčku dráhou a tím bohužel Žaneta vzala Rebelům možnost vyhrát. Míček jí opakovaně padal a Hrdinové byly prostě šikovnější.

Po návratu na ostrovy se u Hrdinů mlsalo a také hromadně slzelo, protože pošta z domu nenechala nikoho bez emocí.

Další den byl odpočinkový a u Rebelů se opět hledala skrytá imunita. Už i ostatní z kmene si všimli, že Tomáš, Žaneta a Jirka neustále přehrabují písek na pláži. Jediná Johanka však přiložila ruce k dílu a pod rouškou tmy se vydala také trochu si zahrabat. Přístavek však neopustila úplně nepozorovaně, a tak jí dělala při hrabání společnost Žaneta, které se sice moc nechtělo, ale chtěla si být jistá, že bude vědět, zda Johanka skrytou imunitu najde nebo ne. Nakonec je ještě přišel hlídat Jirka, který chce také vědět, co se děje.

Bára už je doma

Druhá soutěž o imunitu (23. den)

Tentokrát se soutěžilo ve vodě a šlo to hodně rychle. Každý z vítězného týmu Rebelů dostal 2 tisíce pesos a každý z Hrdinů dostal 1 tisíc pesos. A zábava ten den ještě nekončila. Večer byla aukce. Někdo měl větší štěstí, někdo menší. Většinu dobrých výher si vydražili Rebelové, protože měli lepší finanční pozici. Největším chudákem večera byl Švanci, který získal za všechny peníze skrytou odměnu a tou byl kravský mozek, který měl zapáchat tak, že nešel jíst. Kmen svého člena povzbuzoval, aby jídlo neočichával a snědl, ale moc mu to nešlo. Moc dobře to nevyšlo ani Adamovi, který si pod poklopem vydražil kokos.

Martin se z lívanců, které získal také jako skrytou odměnu, radoval jako malé dítě. Asi největším šťastlivcem byl Tomáš, který dostal kyblík smaženého kuřete, hranolky a limonádu. Jako jediný se směl o svou výhru s někým podělit. Vybral si Jirku, jídla bylo dost pro oba. Pochutnal si i Matěj, který měl řízek a bramborový salát.

Rebelové sice nedostali vzkazy od svých blízkých, ale většina z nic měla možnost se mimo plán najíst nebo napít. Žaneta si dokonce vydražila hned dvě věci. Po misce sladkých dobrot si dopřála vyčištění zubů opravdovým kartáčkem a zubní pastou. Kristian se zase mohl osprchovat ve sladké vodě, vyvonět se sprchovým gelem a užít si čistý ručník. A největší klikař byl určitě Jirka. Ten se najedl od Tomáše a v aukci si ještě dopřál drink a na tři dny dostal měkké lehátko a polštář.

Zdroje článku:
  • Voyo,
  • autorský článek