StarDance 2023: Markovi Adamczykovi přistála k nohám podprsenka, manželka Eva zabodovala v tanci

StarDance 2023: Markovi Adamczykovi přistála k nohám podprsenka, manželka Eva zabodovala v tanci
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Třetí večer už byl pro Davida Prachaře pouze v pozici diváka. Ostatní však do svých tanců vložili opět vše, ale už tradičně to porotcům nestačilo a skoro všichni si vyslechli, že musí do tance dát více energie.

V galerii jsou fotografie z druhého soutěžního večera.

Výjimku udělala porota u energií nabité Evy Adamczykové, která to s Jakubem Mazůchem na parketu pořádně roztočila v rytmu rumby. Už nástup byl velmi zajímavý a Richard Genzer označil jejich tanec za nejlepší vystoupení, které zatím v soutěži bylo. Eva se nezapomněla pochlubit, kolik měla zranění. Porotci tentokrát na bodování nešetřili a Eva s Jakubem si vytančili 29 bodů.

Na sociálních sítích na sebe pochvalné komentáře nenechali dlouho čekat:

  • Tak u tohoto tance mi došla slova a zírala jsem s otevřenou pusou. Naprostá paráda, Kuba je úžasný choreograf a tanečník, Evička super, skvěle se k sobě hodí.
  • Mám dneska takový brečící den. Po probuzení mě rozplakala zpráva o úmrtí Matthewa Perryho a teď jsem probrečela většinu téhle nádhery i jejího hodnocení. Jeden z nejlepších tanců v historii soutěže.
  • To byla nejhezčí rumba, jakou jsem v životě viděla..

Nejlepší nástup měl bezkonkurenčně Vavřinec Hradilek, který to vzal po schodech v kajaku. S partnerkou Kateřinou Bartůněk Hrstkovou tentokrát představili quickstep a Vavřinec byl stylově oblečený v námořnickém oblečku, který dával vyniknout jeho svalům.

Nejkrásnější šaty vynesla Iva Kubelková a dokonale je sladila s účesem. Už tradičně vypadala velice elegantně, přestože i ona si s partnerem Martinem Práglem musela od poroty vyslechnout za jive trochu kritiky. Všichni se pobavili, když přišla řeč na věkový rozdíl, který mezi sebou pár má. V roce, kdy Iva Kubelková zářila na soutěži krásy, měl její partner dva roky. To však není znát, protože na 46 let vypadá naprosto skvěle.

Josef Maršálek s Adrianou Maškovou na parketu působili jako podsaditý kovář a něžná víla, ale i přesto si neodnesli to úplně nejnižší hodnocení a diváci mají usměvavého cukráře zřejmě rádi, takže i s nižším hodnocením od poroty stále soutěží proplouvá.

Asi největší změnou v soutěži prochází Darija Pavlovicová, která od první epizody krásně rozkvetla z děvčátka v ženu a stejně jako minule na ní bylo vidět, že si jive s Dominikem Vodičkou užila.

Třetí kolo se stalo tím posledním pro taneční pár Ivana Chýlková a Jan Tománek. Za quickstep si od poroty vytančili pouhých 15 bodů a ani fanouškům z řad diváků se nepovedlo je udržet v soutěži. Stejně jako David Prachař, ani Ivana Chýlková neměla velké ambice, protože přece jen ji limituje věk a byla dnes na parketu nejstarší. S vyřazením  počítala, protože přinesla svému tanečnímu partnerovi na rozloučenou trofej. Při dojemném loučení už jen chybělo, aby Maršálek přinesl rakvičky.

Zdroj článku:
  • Autorský text