Spekulace z Ulice: Opravdu Mastný okouzlil svou exmanželku?

Spekulace z Ulice: Opravdu Mastný okouzlil svou exmanželku?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pravidelní diváci Ulice jistě vědí, že teď do každodenních dějů výrazně zasahuje svérázná dvojice padouchů: Radek Mastný a Milena Pumrová. Od začátku roku 2022 je vídáme častěji díky návratu Gábiny Pumrové. Ta to se svými rodiči nemá vůbec lehké…

Láskyplná péče nebo promyšlený tah?

Gábina musí sledovat, jak se její vypečená maminka stará o nemohoucího otce. Navenek to vypadá hezky, ale jaké důvody se za přehnanou péčí skrývají? Skutečně se Milena touží sblížit s Radkem a bydlet s ním v jednom bytě proto, aby žili šťastně až do smrti?

Gábina správně tuší, že za tím bude něco jiného – Milena se nenechala okouzlit ani tak Radkovou bezmocností a šarmem jako spíše majetkem. Když se vyjádřil ve smyslu, že by rád prodal svůj dům, okamžitě zbystřila! Prodat hodnotnou nemovitost, která by jí jednou mohla přinést zasloužené peníze a pohodlí, to nepřipadá v úvahu! A tak teď tráví čas tím, že Radka opíjí rohlíkem a přemlouvá, aby dům raději pronajímal a bydlel u ní.

Dokonce neváhá sáhnout po špinavých praktikách, jako je vydírání.

Radek se holt maličko unáhlil, když se jí svěřil o finančních plánech do budoucna, které nejsou zrovna v souladu se zákonem. Přistoupí na Mileniny podmínky, nebo si prosadí svou?

Záporáci se hrají nejlépe!

Ať už to mezi nimi dopadne jakkoli, faktem zůstává, že jejich představitelé Alena Štréblová a Pavel Novotný si záporné role užívají. Jsou to právě rodiče Gábiny Pumrové, kdo divákům často leze na nervy nejvíc. Zkorumpovaný a vykutálený Mastňoch nevynechá jedinou příležitost, aby utrousil jízlivou poznámku na adresu Lumíra Nykla a jeho rodiny.

Ondřej Pavelka, Alena Štréblová, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

To samé se dá říct o jeho povedené bejvalce Mileně, jíž by člověk skoro přál, aby už dostala v hospodě výpověď a putovala zpátky do sekáče v Kladnu. Alena Štréblová (ve skutečném světě sestra Jiřího Štrébla alias Miloše Knoblocha) a Pavel Novotný však mají pro jejich chování určité pochopení. Alena obhajuje Pumrovou tím, že je to zkrátka nešťastná žena.

Nešťastní lidé občas dělají nešťastné věci. Stopy na ní zanechalo i braní prášků a vydatné nasávání, ale v jádru prý zůstává dobrou ženou. Pavel se pak nechal slyšet, že v 80 procentech situací v seriálu by reagoval stejně jako Radek Masný. Třebaže setkávání s fanoušky seriálu pro ně nemusí být nejpříjemnější, hraní záporáků jim přináší spoustu zábavy. Nutno uznat, že jim to jde výborně.

 

Zdroje: