Smrtonosná zbraň 5 aneb můžeme se těšit, je to potvrzeno

Smrtonosná zbraň 5 aneb můžeme se těšit, je to potvrzeno
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Je to tady! Režisér Richard Donner, který se již těší úctyhodného věku 90 let potvrdil, že další Smrtonosná past, a to už s číslem 5, rozhodně bude. A také plánuje, že tento film bude jeho poslední. Chce tento snímek ještě natočit, protože si myslí, že policisté Riggs a Murtaugh si zaslouží, aby se se svými fanoušky jak se patří rozloučili.

V hlavních rolích se opět počítá s ostřílenou dvojkou Mel Gibson a Danny Glover. Nicméně to je prakticky to jediné, co se zatím o filmu ví. Scénář ještě nikdo netuší, a herci se tak zatím mohou jen těšit, jaká dobrodružství jim již popáté režisér nachystá. Každopádně o film má již zájem studio Warner Bros. A mělo by se začít natáčet již v letošním roce.

Smrtonosná zbraň 1

První snímek jsme mohli vidět již v roce 1987, ve kterém se slavná dvojice policistů seznámila. Zpočátku si do noty moc nepadli, nicméně, jak to tak bývá, i přesto se stali kamarády na život a na smrt – a táhnou to spolu již úctyhodnou dobu. Dvojice si opravdu padla do noty, a to je možná také hlavní část úspěchu těchto již kultovních filmů. Je to prostě akčňák, jak má být, ve kterém nechybí ani spousta humorných scén.

Co jste o filmu nevěděli?

  • Tohle je první velký hollywoodský film, ve kterém hrdinové používají mobilní telefon. Jelikož se jedná o rok 1987, nemůžeme se tomuto prvenství nijak divit.
  • Během natáčení měl Mel Gibson docela problémy, jelikož v té době kouřil až 2 krabičky cigaret denně. O pauzách kolikrát musel dostávat kyslík.
  • Do filmu se zapojili i radní z města Hollywood, kteří byli rádi, že se u nich tento film natáčí. Proto povolili, aby bylo ve městě rozvěšeno vánoční osvětlení již několik měsíců před Vánoci, aby to ve filmu vypadalo jako před koncem roku.

Který díl Smrtonosné zbraně máte nejraději?