Scoob! (2020) je inspirován původním seriálem, Scooby-Doo se představí od štěněte

Scoob! (2020) je inspirován původním seriálem, Scooby-Doo se představí od štěněte
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Celovečerní animovaný Scooby-Doo by měl být zábavnější a vkusnější podívanou, než jeho poněkud přeplácané hrané verze z let 2002 a 2004. A tvůrci už naznačují, že mají větší plány. Scoob! je zřejmě jen začátek.

Film, jehož premiéra je ohlášena na květen letošního roku, nás zavede do dob, kdy byl Scooby-Doo teprve štěnětem a svého nejlepšího kamaráda Shaggyho teprve poznává. Ve snímku bude vysvětleno, jak vznikla společnost Záhady s.r.o. a co bylo jejím prvním velkým případem. 

Podle vedoucího animace Billa Hallera se Scoob! inspiroval původním seriálem z přelomu 60. a 70. let minulého století. "Je úžasné, jak dlouho se seriál v televizích udržel, i když byl vyráběn s nízkým rozpočtem. Pracoval na něm tým, který v předchozí éře bavil diváky Tomem a Jerrym," uvedl Haller. 

 

Výtvarník Iwao Takamoto prý stvořil Scoobyho tak, aby byl dokonalý charakterem, ale po všech stránkách nedokonalý tělem. "Přečetl si pravidla pro přijetí psů na výstavy, a při kreslení Scoobyho všechna porušil. Scooby-Doo má proto pokřivená záda, visící břicho, měkkou bradu a asymetrické uši," vysvětlil Haller.