První díl seriálu ZOO po prázdninách sledovalo přes milion diváků. Dívali jste se také?

První díl seriálu ZOO po prázdninách sledovalo přes milion diváků. Dívali jste se také?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Prázdniny uplynuly jako voda a s jejich koncem se vrací na obrazovky naše oblíbené seriály. Jedním z nich je seriál ZOO a my jsme zvědaví, jak to v něm bude pokračovat.

S koncem školního roku jsme se na čas rozloučili s našimi oblíbenými postavami seriálu ZOO a že bylo na co čekat. Nenechali jste si ujít první díl po prázdninové odmlce? Pokud ne stejně jako my, tak jste určitě udělali dobře, protože na nás čekalo rozuzlení v podobě svatby Petra a Markéty. Přes prázdniny jsme s napětím čekali, jak asi dopadne a jestli si Petr Markétu opravdu vezme.

My, co jsme si tento díl nenechali ujít spolu s rekordním počtem diváků, už víme, že svatba Petra a Markéty se sice konala, ale dobře nedopadla. Petr odmítl nevěstu před oltářem a jí tak zbyly oči pro pláč. Někteří hosté z toho měli radost, například Petrovy děti a jiní hosté byli mírně řečeno v šoku. Matka Markéty se projevila jako Matka roku, a nejen že na svatbě dělala krapet ostudu tím, že si umí docela přihnout, ale její reakce byla taková, že by si ji za rámeček žádná dcera nedala.

Největším překvapením ale byla Viki a její dvě čárky na těhotenském testu. Spolu s nervy z konané svatby, kdy sama neví, jestli na svatbu jít nebo ne, je to už trochu moc. A není žádným překvapením, že ji opět podporuje barman Marek, její nejlepší kamarád.

Ten ji do poslední chvíle přesvědčuje, že by se svatby měla zúčastnit a "něco udělat". Je totiž přesvědčen, že Viki Petra miluje a on ji nejspíš taky. Ale Viki neví, co to "něco" je. Má tam jen sedět mezi hosty a na svatbu se dívat? To by nezvládla. Má svatbu překazit? To přece nejde. A tak zatímco nedaleko ženich říká své nevěstě "ne", nic netušící Viki si dělá těhotenský test s pozitivním výsledkem.

Petr řekne Markétě ne, Zdroj: FTV Prima

A tvůrci seriálu si poradili s těhotenstvím představitelky Viki Evy Burešové tak, že její těhotenství zakomponovali do seriálu. Tak zatímco herečka zakrývá bříško volnými kostýmy, protože její stadium už je hodně pokročilé, tak její seriálová postava teprve zjišťuje, že je těhotná. Diváci tak mohli sledovat Evino rostoucí bříško a ona bude mít toto období pěkně zdokumentované.

Další linka seriálu, kterou je Sid a její touha dát rodinu zpět dohromady nás také nechala v napjatém očekávání do poslední chvíle. Její zfingovaný obchod s hrabětem měl za následek nejen smíření její babičky s jejím otcem. Ale také to, že se hraběti celý nápad nakonec zalíbil a obchod chce opravdu uskutečnit. Tak některé věci mají přece jen šťastný konec a my můžeme mít radost spolu s nimi. A protože to docela jiskří mezi Sid a Adamem alias Haďákem, tak můžeme být zvědaví, kam se bude dějová linka ubírat mezi nimi.

Uf, tak je vidět, že nové díly seriálu přinesou nové nečekané zvraty a na podzim se opravdu máme na co těšit. Seriál má hodně co nabídnout a zase nám zpestří tři večery v týdnu. Což se s nadcházejícím podzimem a churavým počasím bude jistě hodit.  A co vy, byli jste mezi milionem diváků, kteří si první díl seriálu nenechali ujít? My určitě ano a jsme zvědavi na další pokračování.

Zdroj článku:
  • Autorský text