Prostřeno: Pražáci jsou jako soutěžící trošku výstřední a plní překvapení. Snad alespoň něco uvaří

Prostřeno: Pražáci jsou jako soutěžící trošku výstřední a plní překvapení. Snad alespoň něco uvaří
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tentokrát si štáb pořadu Prostřeno posvítí na odvážlivce z Prahy a okolí. Překvapí někdo svým jídlem, nebo spíše něčím jiným? Za dobu existence pořadu už se před diváky na obrazovkách odehrály často až neuvěřitelné věci, ať už v kuchyni, u stolu, nebo za zády hostitele.

Tři ženy a dva muži. Recepty známé i neznámé. Vybírané takticky i s láskou… Kdo bude taktizovat a snažit se o výhru za každou cenu?Komu půjde především o zábavu? Kdo zvládne připravit nejlépe slavný italský dezert a kdo vezme ostatním dech už svým vzhledem?

Zdroj:FTV Prima

Pondělí u influencerky Marie

Marie
Marie | Zdroj: FTV Prima

Maruška sice v kuchyni pevnou rukou nevládne, ale své nedostatky se bude snažit vykompenzovat svým zajímavým kostýmem. Maruška si také trošku vymýšlí, a to hosté odhalí. Vaří vůbec ve svém bytě?

Marie (21) momentálně studuje distančně maturitní obor – veřejnoprávní činnost. K tomu ještě podniká. A nelze jí nezávidět. Má totiž hodně volného času, vstává a chodí spát, jak se jí zlíbí, a hraje hodně hry, což je její velkou vášní. Žije s přítelem u svého otce.

Do pořadu se přihlásila sama, protože chtěla vystoupit ze své komfortní zóny a zkusit něco nového. Ráda by se také pomocí pořadu zviditelnila ve světě influencerů. Případná výhra by pro ni byla třešnička na dortu. Nemyslí si, že vyhraje. Výhru by použila na plastiku nosu nebo prsou.

Marie o sobě tvrdí, že je milá a stydlivá a vše závisí na tom, jak se zrovna vyspí. Někdy je plná energie, jindy leží celý den v posteli. Na svou náladovost má dokonce diagnózu: hraniční poruchu osobnosti.

V úterý u rapera Nenada

Nenad
Nenad | Zdroj: FTV Prima

Nenad se svěří se svým životním příběhem a s tím, jak skončil na ulici. Jeho příběh je i poučením pro ty, kdo ztratí smysl života. Ale řešit se bude i vaření. Rozebírat se bude, pro koho je množství soli dostatečné, kdo solí hodně a jestli se k Nenadově polévce hodí limeta. Maruška překvapí kostýmem. Kdo ho ocení a kdo se bude ušklíbat?

Nenad tají svůj věk. Má středoškolské vzdělání a hrával závodně fotbal. Teď pracuje jako OSVČ, kromě hudby dělá i online marketing. Má přítelkyni, děti zatím nemají. K přihlášení do soutěže ho motivovali přátelé. Zatím neví, jak by s případnou výhrou naložil.

Sám o sobě tvrdí, že je bavič, a doufá, že se dobře nají a vyhraje.

Ve středu otevře hostům dveře svého domova Iva

Iva
Iva | Zdroj: FTV Prima

Iva (45) je vystudovaná zlatnice a u oboru zůstala. Žije společně s přítelem a dcerou, které je devět let. Do pořadu se přihlásila z hecu, a pokud by vyhrála, peníze by použila na cestování.

Během šmejdění se budou probírat plyšáci a jejich věkové opotřebení. Iva bude trochu v kuchyni panikařit, ale nakonec vše zvládne a hosté se budou tvářit spokojeně. Dokonce dostane pochvalu za maso na houbách.

Zdroj: FTV Prima

U Ivy také poprvé všichni uvidí Marii v civilu a nikomu neujde, jak vypadá Nenad unaveně. Prozradí proč? Hostitelka o sobě tvrdí, že je přátelská a do pořadu se přihlásila sama. Nemá žádná velká očekávání a kdyby náhodou vyhrála, peníze použije na cestování.

Ve čtvrtek předvede Šárka život v luxusu

Šárka
Šárka | Zdroj: FTV Prima

Šárka má krásný domov, a tak se stočí řeč i na její majetek. Je to miliardářka? Snad jediný, kdo se o Šárku nezajímá, je Nenad. Ten je opět unavený, společensky. Vypadá to, že hned jak Nenad dovařil, začal pařit.

Šárka (47) rozhodně není v kuchyni moc sebejistá. Sama uzná, že je nervózní, a to vede k tomu, že dělá chyby. Zámožná kuchařka nebude vůbec s ničím spokojená.

Šárka má středoškolské vzdělání v oboru zlatnice, ale nikdy se této profesi nevěnovala. Její první práce byla v autopůjčovně, kde pracovala dvanáct let a dělala účetnictví, fakturantku, převoz vozidel, půjčování vozidel a komunikaci s klienty. Pak měla chvíli kadeřnický salon a poté si s kolegou založila modelingovou agenturu a PR agenturu a organizovali módní přehlídky. Ani u toho nezůstala a nyní pracuje v realitách.

Do pořadu se přihlásila podruhé, protože je akční a pořad stále sleduje. Řekla si, že proč to nezkusit ještě jednou. Poprvé účinkovala před dvanácti lety. Výhru by použila na běžné potřeby domácnosti.

Týden uzavře v pátek Tomáš

Tomáš
Tomáš | Zdroj: FTV Prima

Ani závěrečný večer se Nenad nepředvede v nejlepší formě. Maruška chtěla udělat dojem a proměnila se v Avatarku.

Tomáš (53) studoval obchod v USA a potom ještě na Slezské univerzitě v Opavě veřejnou správu. Aktuálně dělá IT distribuci. Má tři děti, Dana, Václava a Olívii.  Do pořadu se přihlásil sám. 

Zdroj:FTV Prima

Tomáš si myslí, že se do pořadu hlásí asociální nemehla, která neumí nakrájet ani cibuli a klidně kritizují ostatní. Říkal si, že by nebylo na škodu se do takové partičky dostat a trošku je poškádlit. Zatím neví, jak by s penězi naložil. Asi by si je užil s rodinou.

Zdroje článku:
  • Press kit TV Prima,
  • Autorský text