Příští týden v ZOO: Elišce rostou doma pěkná kvítka, z Danuše bude rybářka a u Ovčíků je poprask

Příští týden v ZOO: Elišce rostou doma pěkná kvítka, z Danuše bude rybářka a u Ovčíků je poprask
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Příští týden je plný dění a konečně se nad Albertem začnou stahovat mraky. Než dostane, co si zaslouží, způsobí ještě Sid další nepříjemnosti. Ruda Krásný bude o krůček blíže k odpuštění hříchů z minulosti. Vnuci si ho oblíbí a on si přes ně bude chtít najít cestu k dceři, kterou zanedbával.

Miky a Maty jdou z průšvihu do průšvihu. A tentokrát už to není žádná klukovina. Už to vypadá, že bude muset zasáhnout policie, protože okradli trafikanta. Polepšený děda Krásný (Suchánek) však zasahuje a chce vzít vinu na sebe, aby z toho kluci vyvázli. Jediné štěstí je, že se u toho objevuje Břéťa, který už dva rošťáky zná a také jejich matku.

Břéťa slibuje Krásnému, že se o všechno postará a Eliška se nemusí nic dozvědět. Jen by měla další starosti. Jenže za Eliškou přijde matka spolužáka jejich kluků, a tak pravda vyplave na povrch. Eliška musí ocenit policistovu iniciativu, a nakonec se smiluje i nad svým otcem. Ten má možnost strávit s vnuky více času a ona má trochu klidu, aby si od rošťáku odpočinula. Možná i popřemýšlí, proč je Břéťa takový dobrák.

To ještě netuší, že se na ni řítí další katastrofa, když Elišce internetový zloděj vybere úplně všechny peníze z účtu. Špatné věci se zkrátka dějí dobrým lidem. Ale i v tomto případě se Břéťa předvede jako zachránce.

Katka stále řeší situaci s Polákem a hrdě odmítá pomoc, kterou jí Charlie opakovaně nabízí. Neustálé tahanice s Polákem mají neblahý vliv na jejího dědu, který má nemocné srdce. Nakonec končí v ohrožení života v nemocnici. To je příležitost pro Poláka. Konečně našel slabé místo drzé majitelky pozemku, na kterém stojí útulek. Nabídne Katce pomoc se zařízením kardiochirurgické operace, ale nebude to zadarmo. Katka musí podepsat smlouvu o prodeji pozemku. Nechá si konečně zrzavá rebelka poradit od Charlieho?

Danuše už je z hyperaktivního vnuka otrávená a na poslední chvíli se jí podaří pro Bena zařídit rybářský kurs, o kterém se dozvěděla v kantýně zoo. Není sice z myšlenky na rybaření nadšená, ale vyzkoušela už všechny možnosti a nikdo o zlobivého Bena nestojí. Uměla to s ním jen Viky. Ke svému překvapení Danuše zjišťuje, že Raul Novotný, který vede kurs, je sympatický a příjemný člověk. Možná tak bude mít o rybaření větší zájem než její vnuk. Ani tento vztah nebude bez komplikací.

Charlie s dvojčaty u stolu, zdroj: TV Prima

Anna a Marie konečně uskuteční dlouho plánovanou zlodějskou akci v rodině Ovčíků. Trochu však podceňují Ovčíka a ten si najímá detektiva, aby mu zjistil, kdo za krádeží je. Holky tak budou muset na nějaký čas zmizet z města, než se situace uklidní. Charlie není moc dobře naladěný a svou rozmrzelost soustředí na Tez a Izy. Holky si tak dlouho zahrávaly, až skončily se sledovacím zařízením a Charlie má dobrý přehled o tom, co dělají. Marek a Vojta tuší, že se děje něco divného a začínají se o Tez a Izy bát.

Zdroje článku:
  • Press kit TV Prima,
  • autorský článek