Infarktový příští týden v Ulici: Ivu čeká další problém za volantem a malý Karlík sáhne po prášcích

Infarktový příští týden v Ulici: Ivu čeká další problém za volantem a malý Karlík sáhne po prášcích
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Blanka si bude dělat starosti o spasitele Evžena. Iva sedne do auta a dočká se dalšího drsného zážitku. Starosta to s kariérním rozletem své přítelkyně přežene. Karlík se nedopatřením dostane k Věrčiným lékům a Kristýna bude trnout hrůzou, když Luděk vyjádří přání sejít se s Tomáškem.

Evžena pohlcuje jeho bohulibé poslání

Blanka má poslední dobou pocit, že si toho na sebe Evžen nakládá až příliš. Chodit do skupiny pro anonymní alkoholiky je jedna věc, jistě prospěšná, ale dávat rozhovory o bolestných zkušenostech do časopisů, uvázat se na tísňovou linku pro všechny nešťastné pijany a navrch podporovat chudáka Rosťu, kdykoli je potřeba, to už je přece jen trochu moc. Zvlášť tehdy, když to začne narušovat právě Evženovy plány s Blankou. Proč si o něj přítelkyně bude dělat ještě větší starosti a jak Evžena ovlivní úmrtí člověka z blízkého okolí?

Blanka si bude dělat starosti o Evžena.
Blanka si bude dělat starosti o Evžena. | Zdroj: TV Nova

Ivina další nemilá zkušenost při řízení

Usednout po autonehodě znovu za volant, to vyžaduje velkou dávku kuráže. Nejlepší ale je takovou věc příliš neodkládat, i když může být pro člověka děsivá. Ivě Klímové se naneštěstí nepovede svou nervozitu rozjezdit, naopak se jí za volantem přihodí další nepříjemnost, kterou si bude hrozně vyčítat, ačkoli vina vůbec nebude na její straně. Těžko ale vysvětlovat něco takového ženě, která je už více než měsíc chodícím uzlíčkem nervů. Co přesně se jí tentokrát stane a kdo jí možná trochu překvapivě pomůže získat zpátky sebedůvěru?

Jirka to s podporou Martiny trochu přežene

Jirkovi a Martině už to nějakou dobu krásně klape, a tak zřejmě nastává ideální čas do jejich vztahu zase maličko šťouchnout jako do vosího hnízda. Ačkoli jsou jako dvě hrdličky, zaskřípe to mezi nimi kvůli Jirkově přemrštěné snaze podpořit Martinu v kuchařském rozletu. Podporující partner je jistě základ úspěchu, ale když se přitlačí na pilu až příliš, může to mít neblahé důsledky. Pro Jirku dokonce takové, že za trest skončí na dietě. V čem pan starosta neodhadne situaci a jaká radostná novinka překvapí Lumíra s Kateřinou?

Jirka bude chtít podpořit Martinu – možná až moc.
Jirka bude chtít podpořit Martinu – možná až moc. | Zdroj: TV Nova

Kvůli Věřině slabosti bude Karlík v ohrožení

Není to tak dlouho, co si diváci Ulice stěžovali, že malý Karlík prakticky nevyleze z pokoje. Je tam, chudáček, pořád zavřený sám. V nejnovějších epizodách se zdá, že si Kustíka užijeme do sytosti, už od Velikonoc bývá stále častěji zapojován do rodinných aktivit a příští týden mu možná dokonce půjde o život. Věrka ho bude hlídat a on se nedopatřením dostane k jejím lékům. Dosud vždy spolehlivá babička totiž všechny šokuje, když v jednu chvíli ztratí pojem o světě. Co se to s ní děje?

Luděk se chce sejít s Daliborem Tomáškem

Není divu, že Kristýně se v hlavě spustí alarm, když ji táta požádá o telefonní číslo na Dalibora Tomáška, aby si s ním domluvil setkání mezi čtyřma očima. Chystá se mu vynadat kvůli nedávnému článku, anebo snad kvůli jeho přetrvávajícímu manželství? Dívka má dosud v živé paměti zkušenosti z předchozích vztahů, kdy si Luděk vyřizoval účty s jejími partnery. Vzpomeňme třeba na Denise, jemuž nabízel peníze, jen aby Kristýnu nechal na pokoji. Co si vymyslí na Dalibora a jak novinář zareaguje?

Zdroj článku:
  • Presskit Nova