Příští týden v Ulici: Hrozivá tragédie u Klímových, Sonin veřejný útok na Magdu a příchod Arnošta Goldflama

Příští týden v Ulici: Hrozivá tragédie u Klímových, Sonin veřejný útok na Magdu a příchod Arnošta Goldflama
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Příští týden v Ulici rozhodně nebude skoupý na dramata. Životy Báry a Ivy se ocitnou v ohrožení kvůli autonehodě. Kristýnu zraní nemilé zjištění o Daliborovi. Vytočená Soňa si s Magdou vyřídí účty před kolegy a studenty. Lumír bude chtít podat trestní oznámení na Vildu, jenž se pak objeví v bistru.

Ivě a Báře půjde o život při dopravní nehodě

Klímovi si procházejí opravdu náročným obdobím od chvíle, kdy Iva otěhotněla. Její těhotenství se však ukázalo být zamlklým, a tak nezbývalo než absolvovat zákrok a nějak se smířit s tím, že žádné miminko nebude.

Ani v nejnovějších dílech se však Iva nedočká zaslouženého klidu. Místo toho se společně s dcerou Bárou dostane do vážné dopravní nehody, při které jim oběma půjde o život. Ten se někdy může převrátit vzhůru nohama během jediné zásadní vteřiny. Tragédie s vážnými následky na člověka udeří jako blesk z čistého nebe.

Jejich nejbližší přitom budou trnout v hrůze, aniž by tušili, co se přesně stalo. Poměrně dlouho se k nim nedostanou žádné informace. Zoufalé čekání v nevědomosti a naprosté bezmoci se protáhne do několika dní. Neštěstí rodinu ještě více semkne, ale co přijde pak? Kvůli čemu Vítkovi i Michalovi pořádně zatrne? Kdo a jak si tuhle noční můru odnese a jak to vlastně zasáhne ostatní?

Kristýnu rozhodí zarážející informace o Borkovi

Na Daliboru Tomáškovi je něco znepokojivého, tedy alespoň podle Blanky. Od chvíle, kdy začal šťourat do soukromých problémů její rodiny a vydávat je za věc veřejnou, se jí zprotivil. Už mu nedůvěřuje, přestože on sám se hájí tím, že nebude do svých článků uvádět žádné informace bez souhlasu těch, jichž se týkají. Dokonce i Kristýna svého nového přítele a obdivovaného novináře dlouho hájila, nyní však spadnou růžové brýle i jí, když se o něm dozví něco překvapivého, co se jí hodně dotkne. O jakou záležitost přesně půjde a jak se zachová Evžen, kterého redaktor postaví před náročné rozhodnutí?

Že by Dalibor Tomášek nebyl až tak úžasný?
Že by Dalibor Tomášek nebyl až tak úžasný? | Zdroj: TV Nova

Soňa neudrží nervy na uzdě. Podá si Magdu před svědky

Že má zrádná zástupkyně Soňa Čechová na Magdu spadeno, je jasné už dlouho, i když bohužel jenom Magdě samotné, Otovi a snad také Eddiemu. Irena s Prokopem jsou vůči její zákeřné povaze a přesvědčivé přetvářce nadále slepí, ovšem nic netrvá věčně. Dokonce i umně skrývaná nenávist se nakonec musí nějak projevit, když ji navíc přiživí Erikův další průšvih a Magdin sporný postup při jeho řešení.

Soňa si na synáčka nenechá sáhnout a tentokrát jí konečně bouchnou saze přímo na veřejnosti. Do Magdy se ostře pustí před studenty i kolegy, stranou nezůstanou ani temné výhrůžky. Jak na ně slečna Procházková zareaguje a na čí stranu se v této neúprosné dívčí válce postaví zbytek světa?

Pochopí Prokop, jaká Soňa doopravdy je?
Pochopí Prokop, jaká Soňa doopravdy je? | Zdroj: TV Nova

Příští týden do Ulice zavítá Arnošt Goldflam

Vilma Nyklová navázala přes internet přátelství s tajemným Vildou Burdou, psali si poměrně dlouho, ale on se potom zničehonic odmlčel. Najednou už nereaguje na její zprávy ani telefonáty, na základě čehož Lumír usoudí, že se ve svých podezřeních nespletl. Máti zkrátka zase naletěla podvodníkovi. To ho přiměje podat na milého Burdu trestní oznámení. Stihne to ale, než se Vilda nečekaně objeví ve dveřích bistra?

Zdroj článku:
  • Presskit Nova