Příští týden v Ulici: Karlino tajné flirtování, Hermanova žádost o ruku a kyberšikana Magdy

Příští týden v Ulici: Karlino tajné flirtování, Hermanova žádost o ruku a kyberšikana Magdy
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nový rok začal teprve před týdnem, ale mnozí hrdinové z Ulice už nabyli dojmu, že to pro ně nebude úspěšné období. Věru potrápí, že před ní má Karla tajnosti. Blanku rozloží pouhá zmínka o Evženovi. Jirka bude chtít požádat Gábinu o ruku, ale skončí v nemocnici. Magda se stane terčem kyberšikany.

Věra bude zase strkat nos, kam nemá

O Vánocích to mezi Karlou a Kryštofem kouzelně jiskřilo a po rodinném výletě na hory bude situace ještě lepší, jenomže na jak dlouho? Navzdory těmto slibným signálům získá Věrka neodbytný pocit, že se věci vyvíjejí úplně opačným směrem a že Karla s někým tajně flirtuje po telefonu. Stará paní Marečková se dosud nesmířila s představou, že by se její syn s Karlou doopravdy rozvedl, a je odhodlaná mu znovu zasáhnout do života, aby zjednala nápravu. Při čem ale Karlu nachytá a co vlastně provede ve jménu záchrany jejich manželství?

O Vánocích to mezi Karlou a Márou vypadalo slibně.
O Vánocích to mezi Karlou a Márou vypadalo slibně. | Zdroj: TV Nova

Dění kolem penzionu otřese Evženem i Blankou

Tajnosti se v těchto dnech nebudou řešit jen u Marečkových, ale také u Blanky, která jich má poslední dobou čím dál víc. Např. Luděk zatím netuší, co se vlastně odehrálo minulý týden v Krkonoších a jak se návštěva bývalého penzionu podepsala na Evženovi. O tom nemá zdání ani samotná Hana, jeho nemocná exmanželka, která se zanedbanou nemovitost snaží prodat. Právě ona teď Blanku znovu poprosí o setkání, ale i když se obě snaží působit klidně, je evidentní, že je život úspěšně válcuje. Jak na tom Hana aktuálně je, jaké novinky přináší a proč se Blanka takřka sesype při zmínce o Evženovi?

Major Herman a jeho zmatená žádost o ruku

Jirka a Gábina už společně překonali spoustu náročných překážek, takových, které by kdejaký slabší vztah spolehlivě zničily. Tihle dva se ale mají opravdu rádi a budoucnost si jeden bez druhého zřejmě už nedovedou představit. Snad proto Jirka usoudí, že je načase posunout se dál a udělat ten důležitý, romantický krok ke svatbě. Naneštěstí mu plány na dokonalou žádost o ruku přeruší práce i další záležitosti. Když pak ze sebe tu zásadní otázku konečně vysouká, bude to vlivem okolností působit jako momentální blouznění. Jak Gábina na jeho zmatenou žádost zareaguje a proč Jirka skončí v nemocnici? Co pak šokovanou Gábinu překvapí ještě víc?

Magdou otřese kyberšikana namířená proti ní

Přijmout na pozici zástupkyně ředitelky ženu, o které v podstatě nic nevěděla, bylo od nezkušené Magdy Procházkové hodně špatné rozhodnutí, na něž teď krutě doplatí. Poté, co Soňa podá žádost o prošetření jejího způsobu vedení školy, už se to všechno jen poveze. Magda bude mít najednou pocit, že se ocitla ve zlém snu, kde je odkázaná jen sama na sebe a nemůže se spolehnout dokonce ani na nejbližší přátele. Když se navíc ještě stane obětí kyberšikany, začne jí připadat, že se proti ní spikl celý svět. Jak se vyrovná s další ranou pod pás a co se vlastně odehrává v záhadném kyberprostoru školy? Co dalšího Soňa zkusí, aby dosáhla svého?

Zdroj článku:
  • Presskit Nova