Příští týden to v Ulici bude skřípat na všech frontách – u Gábiny a Šimona, mezi Soňou a Magdou i u Klímových

Příští týden to v Ulici bude skřípat na všech frontách – u Gábiny a Šimona, mezi Soňou a Magdou i u Klímových
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Skoro to vypadá, že se nad Ulicí bude příští týden vznášet černý mrak, který u všech vyvolá chmury. Špatná nálada se podepíše na vztahu Gábiny a Šímy, nová zástupkyně za přehnanou přísnost sklidí pokárání a Michal svým rozhodnutím zneklidní rodiče i Žofku. Korunu tomu všemu nasadí vlezlá Věra.

Stres způsobí hádku mezi Gábinou a Šimonem

Už v pátek neměli Šimon a Gábina právě dobrý den. On byl otrávený kvůli Valerii, ona rozrušená kvůli Jitčině nešetrné poznámce na téma vracející se rakoviny. Gábina má právě před dalším vyšetřením, které snad potvrdí, že je zdravá, jenže co když ne? Co když se její nemoc vrátí? Stres, nervy na pochodu a divoká představivost, to všechno se příští týden spojí a způsobí, že si Gábina a Šimon z různých důvodů vjedou do vlasů. Pro něj bude rozbuškou právě setkání s Valerií, zatímco pro ni prohlubující se obavy z vyšetření. Ani jeden své emoce neudrží na uzdě. Co bude pro Šímu velkou podpásovkou a pro Gábinu zase poslední kapkou?

Šimon má trápení s Valerií – zase.
Šimon má trápení s Valerií – zase. | Zdroj: TV Nova

Rodiče si začínají stěžovat na Soňu Čechovou

Že je Soňa akční a nikomu nic nesleví, se ukázalo už při její snaze motivovat studenty k vyšším výkonům při měření fyzické zdatnosti. Otík byl zpočátku jediný, kdo její metody odsuzoval, ale to se teď zřejmě změní. Na Sonin přísný přístup a chování, které není právě empatické, si postěžují rodiče jedné studentky. Magda připustí, že tentokrát její zástupkyně opravdu přestřelila, ale Soňa veškerá obvinění striktně odmítne, ba dokonce nabude dojmu, že si na ni Magda zasedla a jde jí po krku. Kde se ale skrývá pravda? Skutečně se Soňa snažila jen o důraznější motivaci, nebo svým jednáním studentům škodí?

Michalův výběr střední školy se drobátko zvrtne

Iva si už delší dobu dělá starosti kvůli Michalově budoucnosti. Neustále se ho snaží popostrčit správným směrem a přimět, aby si konečně vybral střední školu. Mladík má ale úplně jiné starosti, které se pochopitelně týkají jeho nešťastné lásky k Žofce, a tak rodičům oznámí, že už si školu našel, jenom aby měl od nich pokoj. Když jim ale prozradí, co přesně si vybral pro své budoucí studium, nastane u Klímových pořádná panika. Ani Žofka se neudrží a pěkně si kvůli tomu Michala podá. Proč vlastně a s jakým výsledkem? Čeho bude Michal hodně litovat?

Věrka do svých spekulací zatáhne Jitku

Že se Věrka ráda plete svému synovi do života, to je stará známá věc, která jí byla v minulosti už mnohokrát vytýkána, ale stejně to příště udělá zase. Tentokrát se mu začne motat do milostného vztahu s Monikou, o němž si rychle vytvoří vlastní mylné představy. Když pak náhodou potká Jitku, nedá jí to, aby s ní neprobrala právě Kryštofa a Moniku. Paní Farská bude náramně překvapená, když zjistí, jak Věrka jejich vztah interpretuje. Protože by si sama ráda udělala ve věcech jasno, prostě se Moniky přímo zeptá. Co se od ní dozví a jak to ti dva spolu doopravdy mají?

Zdroj článku:
  • Presskit Nova