Diskuze

KVÍZ: Od Vlasty Buriana až k Adině Mandlové. Filmy pro pamětníky nabízejí herecké výkony snů. Na 100 % to nezvládne nikdo

KVÍZ: Od Vlasty Buriana až k Adině Mandlové. Filmy pro pamětníky nabízejí herecké výkony snů. Na 100 % to nezvládne nikdo
Patříte k divákům, kteří si čas od času rádi pustí film pro pamětníky? My se vám vůbec nedivíme, výkony některých tehdejších hereckých hvězd jsou vskutku nezapomenutelné.
Zpět na kvíz

Patříte k divákům, kteří si čas od času rádi pustí film pro pamětníky? My se vám vůbec nedivíme, výkony některých tehdejších hereckých hvězd jsou vskutku nezapomenutelné.
Zpět na kvíz

Možná jste zmeškali

Nepřekonatelná indiánka z Chorvatska aneb Po stopách Pokladu na Stříbrném jezeře
11.07.2024

Nepřekonatelná indiánka z Chorvatska aneb Po stopách Pokladu na Stříbrném jezeře

Byl mrazivý prosinec roku 1962 a pod vlivem upoutávek na film, natočený v prosluněných jugoslávských exteriérech, bylo stuttgartské kino Universum...

Zítra v Ulici: V úterý se Mário konečně vrátí, ale domov s Ájou už mít nebude
09.09.2024

Zítra v Ulici: V úterý se Mário konečně vrátí, ale domov s Ájou už mít nebude

Jestli je Mário jenom nešťastný smolař, anebo zbabělý hlupák, o tom diváci jistě rádi povedou vášnivý spor na sociálních sítích. Tak nebo tak kvůli...

Poslední propadne peklu: Talentovaná Michaela Kudláčková ve své nejzajímavější roli
28.06.2024

Poslední propadne peklu: Talentovaná Michaela Kudláčková ve své nejzajímavější roli

Michaela Kudláčková, kterou si toto léto můžeme připomenout i v seriálu My všichni školou povinní, byla ve svých dětských letech považovaná ze...

Ulice: Zmoudřel jsem já i moje role, říká Otův představitel Filip Rajmont
29.09.2024

Ulice: Zmoudřel jsem já i moje role, říká Otův představitel Filip Rajmont

Filip Rajmont se během oslavy ke dvacáté sezóně Ulice nechal vyzpovídat ohledně svých začátků v seriálu, současného boje se Soňou v podání Lucie...

Retro biják: V roce 1975 se natáčel český Tom Sawyer. Film dostal název Páni kluci
19.07.2024

Retro biják: V roce 1975 se natáčel český Tom Sawyer. Film dostal název Páni kluci

Rodinný film Věry Plívové-Šimkové evokuje prázdniny a léto. Jde doslova o snímek, který nestárne, a i dnes se těší velké popularitě. Ten rok...

Ulice: Láskyplný vztah Kateřiny a Lumíra přetrvá i v nových epizodách, slibuje Martina Randová
05.08.2024

Ulice: Láskyplný vztah Kateřiny a Lumíra přetrvá i v nových epizodách, slibuje Martina Randová

Herečka Martina Randová v rozhovoru naznačila, jak to v nových dílech Ulice bude se vztahem Lumíra a Kateřiny. Rozpovídala se také o tom, jak...

Ulice: Viktor dostal, co chtěl, a za prachy naivních Klímových si koupil auťák. Ivuška jenom kouká
22.06.2024

Ulice: Viktor dostal, co chtěl, a za prachy naivních Klímových si koupil auťák. Ivuška jenom kouká

Iva Klímová nestačila zírat, když za ní Viktor přijel hned po soudu, aby poděkoval za odškodné v novém bouráku, který asi nestál zrovna málo. Takže...

Dnes v Ulici: Soňa pouští hrůzu na celý kabinet, až Otíkovi srazí sebevědomí
23.09.2024

Dnes v Ulici: Soňa pouští hrůzu na celý kabinet, až Otíkovi srazí sebevědomí

Matěj ani netuší a je mu to nejspíš úplně jedno, jakou katastrofu svými videi ve školním kabinetě způsobil. Stačilo počkat, aby se videa s...

Na lovu: Nový lovec Bandita si věří v dějepise a matematice, pokulhává v botanice
18.08.2024

Na lovu: Nový lovec Bandita si věří v dějepise a matematice, pokulhává v botanice

Sympatický mladý učitel Libor Šimůnek doplní řady našich geniálních lovců v televizní soutěži Na lovu. Od září budeme vídat na obrazovkách tohoto...

Marihuana nebyla při natáčení Samotářů žádné tabu: Vyzkoušejte si, jak dobře film znáte
06.07.2024

Marihuana nebyla při natáčení Samotářů žádné tabu: Vyzkoušejte si, jak dobře film znáte

Hvězdné obsazení, nesmrtelné hlášky a nadčasové motivy. Takto by se dal charakterizovat film Samotáři, který už 24 let patří mezi top české snímky.

Diskutujte