Příští týden v Ulici: Zjitřené emoce u Klímových, nová postava v životě Moniky a detektiv Milošek

Příští týden v Ulici: Zjitřené emoce u Klímových, nová postava v životě Moniky a detektiv Milošek
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
U Klímových to příští týden bude pořádně vřít. Iva se chytne nejenom s Vítkem, ale i s Robertem. Naštěstí pochopí, že toho nejlepšího chlapa má doma. U Moniky se objeví nový kamarád Maťo, jenž Kryštofa znejistí. Miloš si střeží tajemství, které se pokusí odhalit jeho syn Milošek.

Luděk si z Evžena dělá vrbu a Dušek dá od Evivy ruce pryč

Právník Luďka příliš nepotěší, když ho ujistí, že musí Vandě dorovnat životní úroveň a zajistit bydlení. Ne že by o to Vanda stála, ta po manželovi nechce ani byt, ani peníze, jen aby ji zase miloval. S pocity zrady a frustrace se Luděk z nějakého důvodu začne svěřovat Evženovi. Blance je pochopitelně divné, že si ze všech lidí na světě vybral za kamaráda zrovna jeho.

Vítek a Robert se v pondělí potkají v hospodě a nastane poněkud trapná situace, kdy ani nebudou vědět, jak spolu normálně mluvit. Robert nakonec nabídne Vítkovi, aby starost o stavební firmu Eviva převzala po právnické stránce jeho kolegyně. Vítek je nejdřív překvapený, ale vlastně tuhle možnost uvítá. Dost bylo Duška!

Mezi Ivou a Robertem to křísne, vyhodí ho ze salonu

V úterý se ukáže, že Dušek bude vzduch u Klímových kazit nadále, i když neúmyslně. Iva se totiž na manžela nakrkne kvůli tomu, že ji s Robertem v opilosti probíral jako krávu na trhu. Copak jí nedůvěřuje, že si u něj musí všechno ověřovat? Vítek si uvědomí, že to tak skutečně mohlo vypadat, a zkusí si manželku usmířit dortem. Vlastně to ale nebude zapotřebí, protože samotná Iva v průběhu dne pochopí, že Vítek na její nedorozumění s Robertem reagoval poměrně vstřícně a klidně. Na jeho místě by vyváděla mnohem víc, kdyby zjistila, že ho nějaká žena pozvala k sobě domů.

S Robertem se Iva ostře pohádá. On totiž prohlásí, že s ním flirtovala a zpočátku projevila zájem jít k němu do bytu. Alkohol je oba zbavil zábran a bylo by nespravedlivé svádět všechnu vinu na něj.

Monika bude mít nečekaného nocležníka

Kryštof oznámí mámě, že chodí s Monikou. Věrka hned začne spekulovat a vymýšlet, co všechno by to mohlo znamenat pro budoucnost. Pravdou ale je, že chození s Monikou je spíše Márovým zbožným přáním. Ve skutečnosti netuší, jak to mezi sebou mají. Má pocit, že Monice vyhovuje pouze občasné, nezávazné setkávání. Tony mu doporučí, aby nedělal předčasné závěry a normálně to s ní probral. Kryštof tedy zamíří k Monice, ale v jejím bytě ho čeká nepříjemné překvapení – její sympatický kamarád Maťo, který jí pomáhá s prací a hodlá u ní i přespat. Najednou si Kryštof připadá jako páté kolo u vozu. Co mu díky Maťovi dojde?

Monika nepříjemně překvapí.
Monika nepříjemně překvapí. | Zdroj: TV Nova

Svérázný Miloš vzbudí podezření u vlastního synka

Kdekdo před svými blízkými skrývá nějaké to nevinné tajemství a chlapák Miloš není výjimkou. Je ale jen otázkou času, než na něj všechno praskne, přestože se snaží svou konspiraci udržet pohromadě s pomocí Františka. Naneštěstí nepočítal s tím, že by se mu na stopu mohl dostat vlastní syn. Malý Milošek není včerejší, a když se táta začne chovat divně, okamžitě zbystří. Aby záhadě přišel na kloub, uzavře spojenectví s mámou, která si už na manžela pořádně posvítí. Jak si u ní Miloš zavaří tentokrát?

Zdroje článku:
  • Presskit Nova,
  • autorský text