Příští týden v Ulici: Evženova srážka s minulostí, neplecha paní Nyklové a Ivin mejdan s Duškem

Příští týden v Ulici: Evženova srážka s minulostí, neplecha paní Nyklové a Ivin mejdan s Duškem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Hana Šmýdová by ráda prodala penzion, který ale z jedné šestnáctiny stále patří Evženovi. Vilma si osladí život výtečnou medicínou, bohužel to přežene s dávkováním. Iva si kvůli Duškovi zadělá na pořádné výčitky svědomí a Eddie s Magdou se poněkud sblíží. Jejich staré city možná ještě nevyprchaly.

Hana chce prodat penzion, ale bez Evžena to nejde

Když v pátek Evžen potkal v hospodě svou exmanželku Hanu, myslel, že se mu to jen zdá. Byl by rád, kdyby se jednalo o pouhý přelud, protože ji rozhodně vidět netoužil. Ne po všem, co mu provedla. Podrazila ho, připravila o všechno. Proč by teď měl poslouchat, co mu chce říct, proč by jí měl věnovat jedinou vteřinu svého času? Minulost hodil za hlavu, alespoň si to myslel, a zařídil si nový život po boku Blanky. Právě ta si však myslí, že by měl Evžen alespoň zjistit, kvůli čemu jej Hana po takové době vyhledala. Co když jde o něco opravdu důležitého?

Vilma dostane chuť na speciální medicínku

Péče o nemocnou paní Nyklovou není žádný med, o tom se nejednou přesvědčila celá její rodina, ale hlavně Kateřina. Jistě, být upoutána na lůžko, to pro tak akční osobu, jako je Vilma, není snadné. Skutečně však musí už tak dost náročnou situaci ještě ztěžovat všem kolem sebe? Nejenže se chová jako trucovité děcko, ale čím dál častěji také vymýšlí různé neplechy. Tentokrát si začne dělat laskominy na jistou speciální medicínu, která jí zaručeně zvedne náladu. Jenže jak se jí zmocnit, aniž by to zjistili Kateřina, Vendula a Lumír? A co s ní příliš velká dávka takzvané medicíny provede?

Péče o znuděnou a nepříjemnou Vilmu není snadná.
Péče o znuděnou a nepříjemnou Vilmu není snadná. | Zdroj: TV Nova

Spontánní mejdan s Duškem skončí výčitkami svědomí

Vzít si k masírování další práci v bistru asi nebyl nejrozumnější nápad. Iva se každý den vrací v pozdních večerních hodinách, naprosto vyčerpaná a schopná akorát tak zalézt do postele. Dokonce na ni nefungují ani Vítkovy pokusy o vyvolání žárlivosti. Naproti tomu Vítek o důvod k žárlení rozhodně nepřijde. Iva si totiž právě teď, po vší únavné práci, konečně dopřeje trochu uvolněné zábavy. Posezení s Jitkou a Robertem se jí zalíbí natolik, že si ho s radostí prodlouží až do noci. Po zavíračce se navíc Robert vytasí s neodolatelným nápadem. Jak jejich spontánní večírek dopadne a proč si Iva bude dělat obrovské výčitky?

Eddie a Magda přistiženi

Že stará láska nerezaví, by v případě Magdy a Eddieho mohla být rozhodně pravda. Alespoň si to teď začínají říkat snad všichni lidé z jejich okolí. Pochopitelně si všímají, že spolu dvojice tráví čím dál více času. Chodívají na horolezeckou stěnu, potkávají se v Coolně, zkrátka společně tráví mnoho volných chvil a báječně si rozumějí. Zůstane to ale v mezích přátelství? Teď si Eddie dokonce u Magdy zapomene nabíječku na mobil. Není se tedy co divit, že si i oni sami položí otázku, jak to mezi sebou vlastně mají. Co k sobě cítí a mohli by se dát zase dohromady?

Zdroj článku:
  • Presskit Nova