Příští týden v Ulici: Noví studenti, drama v Coolně i Tomáškův návrat

Příští týden v Ulici: Noví studenti, drama v Coolně i Tomáškův návrat
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Karlu a Kryštofa čeká první schůzka s poradcem, ale co udělají s nemocnými dětmi? Do Ulice také dorazí dvě nové postavy – synové herecké legendy. Adam stále neví, jestli má odletět do Ameriky, a Bára se v Coolně potká se zamilovanou dvojicí. Na scénu se také vrátí redaktor Tomášek.

Nemocné děti a schůzka s párovým terapeutem

Karlu a Kryštofa čeká začátkem příštího týdne těžký úkol. Na poslední chvíli nabídnou pomoc Evě Knoblochové, která potřebuje pohlídat synka Miloška. Tomu se ale na návštěvě u Karly a Máry udělá špatně, a tak je nutné všechno přeorganizovat a odvézt chlapce zpátky domů. Naneštěstí večer dostane teplotu i Vojta a je zřejmě jen otázkou času, než bacilům podlehne také malý Karlík. Komplikace s nemocnými dětmi navíc udeří jen večer před domluvenou schůzkou se vztahovým poradcem, kterou Karla a Kryštof chtějí utajit před Věrkou a Lubošem. Podaří se jim všechno zvládnout?

Nové postavy v Ulici: dvojčata Marek a Matěj

Být v kolektivu nový je vždycky těžké, ale pro někoho více, pro někoho méně. Noví studenti v Magdině třídě, kteří sem přestoupí po začátku pololetí, nemají problém navázat kontakt s kolektivem, vzhledem k tomu, že se jedná o pohledná a sympatická dvojčata. Jmenují se Marek a Matěj Dvořákovi a ztvárňují je sourozenci Jiří a Jan Dlouzí, synové herecké legendy Vladimíra Dlouhého a herečky Petry Jungmanové, kterou si diváci mohou pamatovat jako Martu Seidlovou, bývalou snachu Amálky Peškové.

Adam bude muset rozseknout své dilema

Kvůli nečekanému přijetí na prestižní americkou univerzitu se Adam poslední dobou potýká s pořádným dilematem. Ačkoli by jeho stáž měla trvat jenom půl roku, provází ji spousta komplikací, papírování, drahé školné a především fakt, že se po celou tu dobu neuvidí s milovanou Jarkou. Vůbec si nedokáže představit, jak by to bez ní vydržel. Na druhou stranu si cení neopakovatelné příležitosti, kterou mu táta zajistil. Byla by hloupost nechat si utéct šanci, kterou by mu každý student mohl závidět. To si ostatně myslí i Jarka, jenž mu rozhodně nechce stát v cestě za hvězdnou lékařskou kariérou a ochotně na něj doma počká. Jak se mladík nakonec rozhodne?

Bára v Coolně narazí na Frantu a Skyler

Je pochopitelné, že Bára netouží denně potkávat Františka a Skyler, dívat se na šťastnou štěbetající dvojici a přisypávat sůl do otevřených ran. Proto se hodlá co nejdříve odstěhovat od rodičů a přesunout k nové, sympatické spolubydlící. Naneštěstí existuje řada jiných míst, kde může Bára na Frantu a Skyler snadno narazit, třeba v Coolně. Skyler samozřejmě nevynechá jedinou příležitost dát před Bárou najevo převahu a škodolibou radost. Jak tohle dramatické setkání dopadne?

Poslední setkání Báry a Skyler moc dobře nedopadlo. Zdroj: TV Nova

Tomášek je na stopě další pikantní kauze

Byla chyba doufat, že se redaktor Tomášek do života Gábiny a Jirky už nikdy nevrátí. Příští týden o sobě dá znovu vědět, dokonce se objeví přímo v Gábinině salonu s jasným úmyslem ulovit dalšího sólokapra. Jaká velká kauza ho zaujme tentokrát a komu se přilepí na paty?