Ulice: Franta doufá v odpuštění. Rozhovor s Bárou ale nedopadne podle představ

Ulice: Franta doufá v odpuštění. Rozhovor s Bárou ale nedopadne podle představ
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Po dramatickém střetu se Skyler a zklamání z kamaráda Bruna nechce Bára nic jiného než vypadnout daleko odsud. Franta ji ale nenechá jenom tak odejít. Potřebuje rozhřešení. Potřebuje ulevit svědomí. Přinese Báře věci a uprosí ji k setkání v Coolně. Bára mu to ale rozhodně neusnadní.

Bára má po krk všech zrádců. Chce utéct pryč

Když se Bára na ulici potká se Skyler, dá se předpokládat, že to nedopadne dobře. Málokdo by ale čekal, jak drsně se Bára vůči poznámkám Skyler ohradí. Není tak útlocitná, jak by se na první pohled mohlo zdát. Rozhodně si nenechá všechno líbit. Když jí namyšlená fotografka vyčte, že jí zkazila záběr a že František asi dobře věděl, komu chce dát přednost. Bára se neudrží a strčí do ní.

Ba co víc, zesměšní její šišlavou češtinu, utrousí nějaké to sprosté slovo a ukáže oprsklé Holanďance prostředníček. Musí se hodně držet, aby jí nerozbila tu hezkou tvářičku.

Jen jí to ukaž, Báro! Zdroj: TV Nova

Ještě později v Coolně má Bára co dělat, aby se uklidnila. Zjištění, že Bruno o Frantově nevěře celou dobu věděl, ji naopak více rozčílí a pořádně zklame. Dívka zatouží odstěhovat se někam daleko, zmizet od všech zrádných lidí tady, co jí pořád jenom ubližují. A tak se pustí do intenzivního hledání nového bydlení, protože u rodičů vážně zůstávat nechce. Má tam k Frantovi a jeho úžasné rodince až příliš blízko.

Franta přinese Báře věci v naději na rozhovor

Bára si vytipuje několik bytů, na které se postupně zajde podívat. Nikde neuspěje, protože jsou mimo její finanční možnosti. Znenadání dorazí zpráva od Františka, že prý u něj má nějaké věci. Co tím chce jako říct?! Aby si pro ně laskavě přišla? Ani omylem! Báře tohle nestojí ani za odpověď, a tak nechá zprávu být. Přijme však telefonát od Bruna, jenž se omluví a předá jí kontakt na slečnu, která shání spolubydlící.

František se nedá tak snadno odbýt. Vezme krabici s dívčinými věcmi a odnese ji ke dveřím Klímových, kde ho s Bárou čeká napjaté setkání. Doufá, že by si mohli v klidu promluvit. Bára o tom nejdřív nechce ani slyšet, ale jakýsi vnitřní hlásek ji zřejmě začne nahlodávat, protože se rozmyslí a napíše Frantovi, že se s ním po víkendu sejde.

František doufá, že mu Bára odpustí. Přepočítal se

V pondělí se Bára seznámí se svou potenciální spolubydlící, která se shodou okolností také jmenuje Bára a asi před měsícem se rozešla s přítelem. Možná je to znamení. Slečna je navíc sympatická, ale musí ještě počkat, jak se ohledně bydlení vyjádří předchozí zájemkyně.

Mezitím proběhne obávané setkání s Františkem v Coolně. Začne Báře nesouvisle vykládat, jak ho mrzí, že jí ublížil a že je skvělá holka, která si tohle rozhodně nezasloužila. Takové řeči Bára ale poslouchat nehodlá. Věřila, že Franta je pro ni ten pravý. Člověk, s nímž byla připravená strávit zbytek života. Kdysi dávno jí pomohl překonat nejtěžší životní období. Teď Bára vidí, že zřejmě vůbec není tak hodný, jak si myslela, a slíbí si, že už kvůli žádnému muži nebude brečet.

František je pro ni jen zbabělec, který ji sem pozval, aby ulehčil černému svědomí. Odpuštění mu ale tak snadno nedá!

Pryč z téhle ulice plné zrádců… Zdroj: TV Nova
Zdroj článku:
  • Autorský text