Která potetovaná hvězda zdobí Ulici?

Která potetovaná hvězda zdobí Ulici?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ingrid Ševčenko je úspěšná podnikatelka a majitelka prosperujícího kadeřnického salonu. Není úplně vzorem všech ctností, má za sebou několik podrazů na své nejbližší. Nicméně si s tím hlavu neláme a na tom, co si o ní ostatní myslí, jí naprosto nezáleží. O její kontroverznosti svědčí i manželství s mafiánským bossem.

Ano, takovou výraznou a svéráznou roli v Ulici si zahrála osobitá Jana Sováková. Z Ulice tenkrát zmizela na dlouhých sedm let. Nyní je zpátky coby polepšená Ingrid pomáhající Lumírovi s péčí o jeho syna. Jak herečka vnímá svou postavu Ingrid? To prozradila v rozhovoru pro server prozeny.blesk.cz. 

 

„Ingrid byla zpočátku cílevědomá, chladná a ambiciózní mrcha. Dopouštěla se věcí, které už byly hodně přes čáru. Při jedné takové lumpárně vypadla z okna, přestala chodit a zůstala na vozíku. Nakonec se ukázalo, že její zdravotní omezení bylo psychosomatického původu. Já si to vykládám tak, že ji tížila vina za všechno, co provedla. Následkem toho pak Ingrid prošla určitým vnitřním vývojem. Přestala intrikovat a stala se z ní relativně normální ženská, jejíž pohnutky jsou možná drsné, ale pochopitelné.“ S návratem do Ulice si přála svou Ingrid polidštit a vdechnout jí více ženskosti a to se herečce zajisté povedlo.

Jana Sováková má, co se ženskosti týče, rozhodně z čeho čerpat. Sledujícími, kteří tvoří komentující osazenstvo jejího Instagramu, jsou převážně muži. Velká část obdivuje také její díla. To byl také důvod, proč Jana opustila Ulici. Chtěla se věnovat umělecké tvorbě, a to tetování. Otevřela si dokonce vlastní tetovací salon. K umělecké tvorbě má blíže než k herectví. Vystudovala výtvarnou školu a navrhovala i kostýmy pro divadlo.

Co by byla Jana Sováková za tatérku, kdyby její tělo nějaké to tetování nezdobilo. Podívejte se na fotku, která vám vyrazí dech.

Jana Sováková má na svědomí i svou kolegyni z Ulice, Ilonu Svobodovou. Všechna tetování, která Ilonu zdobí, jsou právě Janiným výtvorem. 

Zdroj: