Odpustí někdy Mirek Prokopovi?

Odpustí někdy Mirek Prokopovi?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jeden milostný trojúhelník už v Ulici praskl, a to skrývaný vztah mezi Magdou a Prokopem. Mirek už něco tušil, a když si poté vyslechl rozhovor Magdy a Prokopa, nemohl uvěřit svým uším. Narychlo se sbalil a vypařil se z života Magdy takovým způsobem, že ji samotnou zaskočil.

Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, než se ucho utrhne. Magda to zkrátka projela na plné čáře.

Mirek zpracovává dvojí zradu

Tíha viny a prázdného bytu a stesk po Mirkovi teď na Magdu padá každý den. Pořád ale jakoby své chování zlehčovala. Vždyť to byla ona, co Mirka neustále dávala na váhu s Prokopem. Teď se strašně diví, když ji Mirek zablokoval v telefonu a bez jediného osobního kontaktu jí vrátil klíče od jejího bytu. Ostatně to, že je svatba definitivně zrušená, se dozvěděla až díky telefonátu na horskou chatu. Tam Otíkovi potvrdili, že je termín její svatby volný. Diváci se teď mohou dělit na dva tábory.

Na ty, kteří Magdu litují, a na ty, kteří by jí ještě více přitopili. Vždyť Mirek by jí snesl modré z nebe a ona si toho nevážila. Teď chudák zpracovává dvojí zradu –⁠ od své snoubenky i od svého kamaráda Prokopa. Jak se může Magda udivovat nad tím, že s ní nechce vůbec mluvit? 

Magda se pořád obhajuje a Mirka si nezaslouží 

Nejednoho diváka může rozčilovat i způsob, jakým se Magda neustále obhajuje. Už nejspíš zapomněla na to, jak s Prokopem skončila na stole v kabinetu, i na to, jak mu jednou slíbila, že se s Mirkem rozejde. A Mirek se jí neustále a dokola vyptával, co s ní je a jestli si ho vůbec chce vzít. Oba z něj dělali vola a je tak nejspíš velmi nepravděpodobné, že by Mirek někdy Prokopovi odpustil. Možná mu časem v duchu odpustí, aby ze sebe dostal špatné emoce, ale s Prokopem už nejspíš nikdy nepromluví.

Magda navíc nedávno prošvihla nejspíš poslední příležitost, jak Mirkovi vše vysvětlit. Mirkova máma ho přesvědčila, aby se s Magdou sešel. Jenže když to přišla Magdě s potěšením říct, našla u ní Prokopa. Toho Prokopa, se kterým Magda jejího syna podvedla. A bylo vymalováno!

Zdroj článku:
  • Autorský text