Nejnovější a oblíbené novinky nyní na Netflixu. Co právě sledujete nejraději?

Nejnovější a oblíbené novinky nyní na Netflixu. Co právě sledujete nejraději?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Netflix se rozjel a jeho sledovanost vyloženě praská ve švech. Stále více oblíbený kanál nám tradičně přináší novinky, z nichž si vybere opravdu každý. Poslední dobou jsou proslulé především seriály, kterých nám Netflix nabízí širokou škálu.

Díky kvalitnímu přenosu a častému přísunu nových snímků se Netflix řadí na první příčky co se sledovanosti týká. Pojďme se tedy se společně podívat na to, co nového si pro nás připravil tentokrát. Nyní je výběr opravdu široký a je jednoduché si najít to, co každému z nás vyhovuje.

Odpočítávání: Vesmírná mise Inspiration 4

Tento seriálový dokument je určen vyloženě pro ty, kteří milují sci-fi a filmy a seriály s vesmírnou tématikou. Jedná se o krátký seriál, který nabízí prozatím jen pět dílů. V nichž však zažijeme akci i dobrodružství. Můžeme sledovat přímý přenos toho, co jsme dosud ještě neviděli. A to, jak vlastně funguje cesta po oběžné dráze. Máme jedinečnou možnost shlédnout celý výcvik posádky, start rakety i její přistání.

Za stínem noci

Tento dnes velmi oblíbený seriál má prozatím jen dvě rozběhnuté série. Nemusíme však smutnit, i ty nás o zážitky neochudí. Jedná se o belgický snímek, kde v hlavní roli hrají postavy v uneseném letadle nočního letu, které musí čelit tomu, že svět na Zemi se utápí v chaosu způsobeném tajemnou vesmírnou událostí.

Kate

Nyní se jedná o akční film s dávkou dramatu. Sledujeme zde cestu vražedkyně, která byla otrávena a zjistila, že ji zbývá pouhý jeden den života. Vydává se tedy na lov Tokiem, kde dojde k nečekanému seznámení.

Lucifer

Tento seriál netřeba představovat. Díky jeho sledovanosti se stále drží na předních příčkách na Netflixu. Nyní můžeme sledovat šestou, poslední sérii.

Blood Brothers: Malcolm and Muhammad Ali

Dokument o vztazích mezi dvěma protagonisty. Můžeme sledovat rozpad přátelství, náhodné setkání i tragickou roztržku.

 

Zdroj:

www.letemsvetemapplem.eu