Nový romantický příběh s Robertem Urbanem přitahuje stále více pozornosti

Nový romantický příběh s Robertem Urbanem přitahuje stále více pozornosti
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Seriál potěší fanynky romantických seriálů, a to svou správně nadávkovanou porcí lásky a tajemství. Před pár lety se objevil seriál Cizinka, natočený podle románů Diany Gabaldon, kde za svou láskou v čase cestuje žena narozená ve dvacátém století. Příběh Elišky a Damiána je jiný, protože cestovatelem v čase je muž.

Nápad to sice není nijak originální, ale pokud ho tvůrci správně uchopili, už od středy 2. září se budeme potkávat s okouzlujícím šlechticem z dávných věků a s dívkou ze současnosti, která ho zaujme na první pohled.

Tvůrci slibují výpravný seriál s velkým milostným příběhem, s nádhernými exteriéry a kostýmy, a samozřejmě s oblíbeným hereckým obsazením.

Eliška a Damián je romantický příběh s dobrým koncem. V tomto seriálu navíc budou diváci svědky mimo jiné i tajuplného cestování časem. Hlavní postava Eliška, kterou hraje Emma Smetana, žije v současnosti, ale Damián, kterého hraje Robert Urban, pochází z roku 1758. Díky elixíru začne Damián cestovat časem a čím dál tím častěji se začne setkávat s Eliškou. Mezi oběma se začnou vytvářet sympatie.

Já hraji šlechtice, a to skýtá spoustu hezkých příležitostí vzít díky své postavě diváky do šlechtických budoárů, zámků a dalších krásných prostředí, takže v tomto ohledu je to rozhodně zajímavé, ale hlavně je to příběh o velké lásce. V seriálu mám na sobě krásný, ale náročný filmový historický kostým, ale navzdory tomu se v něm teda celkem hezky pohybuje,

prozradil Robert Urban.

Obě hlavní postavy to ale rozhodně nebudou mít jednoduché a budou se muset vzepřít svému osudu. Damián se totiž má zasnoubit s pruskou princeznou Frederikou (Anežka Rusevová) a Eliška se musí starat o marmeládovnu, kterou zdědila.

Já jsem nad přijetím této role moc dlouho neváhala, protože dostat hlavní roli v takovém velkém projektu je obrovská výzva. Mě navíc v životě baví zkoušet nové věci a chovám se občas dobrodružně a riskantně. Nikdy jsem herectví nestudovala, takže obdivuji tvůrce za tu odvahu mi takovou věc svěřit a pokusím se obstát. Taková role se zkrátka neomítá a já jsem moc ráda, že ve svém věku budu moci hrát takovou moderní princeznu, a to dlužím svým dcerám,

říká Emma Smetana.

Zdroje článku:
  • Press kit TV Nova,
  • Autorský text