Nový český komediální seriál Pan profesor rozdělil diváky na dva tábory

Nový český komediální seriál Pan profesor rozdělil diváky na dva tábory
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jistě jste již postřehli, že se na obrazovkách televize Nova objevil nový seriál. V prvních dílech měl snímek dost velkou sledovanost, své diváky si dokázal získat, některé však i odradit. Někteří zastávají názor, že jde tentokrát o seriál, u kterého se nemusí moc přemýšlet, kde jde spíše o vtip a pobavení než o předávání nějakých smyšlených představ.

Druhá část tábora je nakloněna spíše k názoru, že jde pouze o adaptaci již natočeného německého seriál Der Lehrer, nebo slovenského Pán profesor z roku 2020.

Hlavní cíl a děj seriálu

Jde o seriál s hlavním cílem pobavit publikum. Jedná se o děj odehrávaný ve středoškolském prostředí s Vojtou Dykem v hlavní roli. Seriál je spíše komediální než romantický, avšak ani o romantiku není nouze. Natáčení probíhalo především na půdě České zemědělské univerzity v Praze.

Jeho děj představuje obyčejné i neobyčejné příběhy lidí studujících na průměrném gymnáziu.

Není nouze o zajímavé situace, rodinné příběhy, romantické zápletky a jiné vtipné scény. Každý díl je o jiném příběhu, jde tedy o volné navazování.

Obsazení

Jak již bylo řečeno, hlavním protagonistou je herec a zpěvák Vojtěch Dyk. Zodpovědně, ale svérázně vzal za úkol diváky především pobavit, a z některých situací si udělat vyloženě legraci. Vše bere s nadhledem, někdy až riskuje svou reputaci. Dějem také zamíchá nová mladá učitelka na gymnáziu v podání výborné herečky Beáty Kaňokové.

Jak už to, tak bývá, můžeme očekávat, že tento vztah nebude jen čistě kolegiální. Dalšími herci, kteří mají v seriálu menší, ne však méně důležitou roli, jsou například Matouš Ruml, Martin Pechlát, David Švehlík a řada dalších českých osobností.

Pokud máte rádi český humor a chcete si u televize spíše odpočinout, tento seriál je šitý na míru přímo vám.

Zdroje: