Novinka na Netflixu s oblíbeným komikem by se mohla stát novou perlou – první trailer je již na Youtube

Novinka na Netflixu s oblíbeným komikem by se mohla stát novou perlou – první trailer je již na Youtube
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Po několika více nebo méně dobrých komediích a adrenalinovém thrilleru „Drahokam“, který je bezesporu jeden z nejlepších filmů posledních let, se Adam Sandler a Netflix znovu spojili pro basketbalové drama „Životní trefa“.

Sandler není jen komik

Adam Sandler se velmi často objevuje jako terč pro kritiky. Přestože se bývalá hvězda ze Saturday Night Live stala známou především díky svým nesčetným (a velmi často negativními kritiky trestaným) komediím jako Billy Madison, Píseň pro nevěstu, Kurz sebeovládání nebo 50x a stále poprvé, jeho práce nekončí jen u vtipných filmů.

Pravděpodobně nejlepším příkladem toho je „Drahokam“, ve kterém Adam Sandler podal senzační výkon jako soutěživý klenotník a znovu dokázal pochybovačům, že se v něm skrývá pekelně dobrý herec.

Vzhledem k tomu, že tento thriller byl mezinárodně uznaným kinovým klenotem, není překvapením, že naděje na další spolupráci mezi Netflixem a Adamem Sandlerem jsou samozřejmě patřičně vysoké. Se sportovním dramatem „Životní trefa“ se tato naděje potvrzuje, protože film bude k dispozici na Netflixu už 8. června 2022.

Toto je „Životní trefa“

Basketbalový scout Stanley Beren (Adam Sandler) má smůlu a zdá se, že ve sportovním byznysu už má své nejlepší období kariéry za sebou. Pak se ale do jeho života náhle vrátí naděje: Když ve Španělsku objeví mimořádně nadějného basketbalistu, přemluví ho, aby s ním přijel do USA.

Bez povolení nebo konzultace s odpovědnými ve vyšších patrech pustí nováčka na hřiště. Navzdory všem předpokladům chce Beren dokázat, že jeho smysl pro zvláštní talenty stále funguje. Od nynějška bude společně se svým novým hráčem dělat vše pro to, aby byl znovu v NBA respektován.

Produkci filmu nepřevzal jen Adam Sandler, ale i basketbalový šampion LeBron James. Mimo Sandlera hrají ve filmu i basketbalové hvězdy ale i Ben Foster, Robert Duvall a Queen Latifah.

Zdroje článku: