Schumacher: Dlouho očekávaný film o Michaelu Schumacherovi konečně na Netflixu

Schumacher: Dlouho očekávaný film o Michaelu Schumacherovi konečně na Netflixu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Je to tady. Dlouho se čekalo, až konečně vyjde na obrazovky film o legendárním sedminásobném mistru světa ve Formuli 1, Michaelu Schumacherovi. Diváci se ho mohli dočkat 15. září tohoto roku na platformě Netflix. Jedná se o autentický dokument vypovídající o dětství, dospívání, kariéře i o nešťastné nehodě proslulého pilota F1.

Kdo je Michael Schumacher?

Michael Schumacher je bývalý automobilový závodník, především pilot Formule 1. Za svou bohatou kariéru získal sedmkrát titul mistra světa tohoto sportu. Snad jako každý závodník formule, tak právě i Michael začínal svou kariéru jako motokárový jezdec, k čemuž ho přivedl jeho otec.

  Již ve čtyřech letech se motokárám věnoval naplno a od samého počátku získával jedno ocenění za druhým.

O něco později mu již výhry v motokárách nestačily, a tak se začal zajímat o juniorské závody ve formulích. Do slavné Formule 1 se ovšem musel probojovat, a k titulům byla cesta občas i hodně trnitá. Nicméně se vytoužených týmů a závodních aut dočkal a stal se z něj nejúspěšnější závodník své doby. Tedy do okamžiku, než přišel nečekaný zvrat a jeho kariéru doslova pohřbil velmi vážný úraz na lyžích.

Film Schumacher

Mnozí fanoušci se jistě domnívali, že se konečně v tomto dokumentu dozví skutečnou pravdu o zdravotním stavu tohoto německého závodníka. Opak je však pravdou. Jeho rodina, lékaři i nejbližší si přejí uchovat v tajnosti, jak na tom Michael je.

V dokumentu však můžeme slyšet autentické zpovědi všech rodinných příslušníků, kamarádů a známých, kteří detailně popisují Michaelovu kariéru, úspěchy i pády. Jeho rodina je velice silná a od roku 2013, kdy se stala osudná nehoda pádů na lyžích, střeží tajemství, které je pouze rodinnou záležitostí.

To se však dá pochopit a žádný fanoušek nemusí být zklamaný. Na světlo světa teď vykoukl film o slavném závodníkovi a všichni ho jistě s velkým zaujetím budou sledovat a rodině Michaela přát mnoho síly a odhodlání.

Zdroje: