Nově na Netflixu: Seriál o jedné z nejoblíbenějších počítačových hrách všech dob

Nově na Netflixu: Seriál o jedné z nejoblíbenějších počítačových hrách všech dob
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
„League Of Legends“, zkráceně někdy i jen „LoL“, je již několik let jednou z nejpopulárnějších online her na celém světě. Teď se na Netflixu objevil seriál „Arcane“, který poprvé přináší animační sérii o fenoménu tohoto e-sportu. Od 7.11. lze seriál sledovat na streamovací službě.

Oblíbená hra prostě potřebovala seriál

"League Of Legends" je celosvětovým fenoménem. Herní franšíza má více než 100 milionů aktivních hráčů, ale „League Of Legends“ se nejen hraje, ale také se na něj můžeme i dávat – v „LoL“ se pořádají prestižní mistrovství světa a za poslední roky se z něj stal jeden z nejpopulárnějších e-sportů vůbec (letošní vítěz v mistrovství světa vyhraje přes 2 milionů dolarů). S touto obrovskou fanouškovskou základnou není divu, že Netflix nyní vypracoval seriál „Arcane: League Of Legends“.

Ale pozor: na rozdíl od ostatních seriálů z Netflixového vesmíru se na tento seriál nemůžeme kouknout od začátku až do konce během jednoho dne. Místo toho bude celkem devět epizod zveřejněno ve třech blocích. 7. listopadu začaly epizody 1-3, epizody 4-6 se objeví 14. listopadu a epizody 7-9 se objeví až 21. listopadu – tedy vždy v neděli.

Ale o co půjde?

„Arcane“ je o konfliktu mezi dvěma městy: bohatým Piltoverem a temným Zaunem. Když nová technologie zvaná Hextech umožňuje obyvatelům Piltoveru ovládnout magii a zároveň nová droga proměňuje obyvatele Zaunu v monstra, začne situace eskalovat. Mezi městskými státy vypukne válka...

Fanoušci "League Of Legends" se mohou těšit na některé známé postavy z videoherní předlohy, jako je Vi (původně namluvená Hailee Steinfeldovou), Jinx, Caitlyn, Jayce a Viktora. Zde se také můžete mrknout na jeden z trailerů, který alespoň dává dobrý dojem ze zajímavého stylu animace.

 

Zdroj: