Práce módní influencerky má své výhody, alespoň Jana z Ulice byla vždy za hvězdu

Práce módní influencerky má své výhody, alespoň Jana z Ulice byla vždy za hvězdu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Móda je zapeklitá věc a pokud jí nerozumíte, můžete se v ní snadno ztratit. Pro Janu z Ulice byla móda koníčkem i zaměstnáním. Jako módní influencerka chodila vždy dokonale upravená i oblečená. Pro řadu divaček byla inspirací.

Udržet krok s módou není snadné, ale Jana Rytířová to zvládla na jedničku

Pamatujete na Janu RytířovouUlice? Objevila se tam po boku Roziny po jejich velkolepém návratu z Ameriky. V té době měla ještě nevyřešený vztah s mámou a neznala svého tátu. Co však věděla, bylo to, jak se obléknout.

Jana měla tu výhodu, že byla nejen mladá a pěkná, nýbrž se snažila prorazit v herectví a byla módní influencerkou. To už je pak velká motivace k tomu sladit se do posledního detailu.

No vezměte si, že někdo se v módě opravdu nevyzná. Nemá čas sledovat módní časopisy nebo ho to nebaví. Když ale máte vidinu toho, že dostanete zaplaceno nebo že si vás díky sladěnému outfitu někdo všimne a obsadí vás například do muzikálu nebo do reklamy... To je pak jiná. Jana Rytířová v podání herečky Sáry Affašové se tak v Ulici mohla promenádovat v opravdu skvělých kouscích.

Dá se říct, že byla nejlépe oblékanou postavou své doby... Aktuálnímu módnímu žebříčku Ulice však bezesporu vévodí Aneta Krejčíková coby módní návrhářka Gábina Pumrová.

Aneta Krejčíková alias Gábina, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Jana Rytířová měla napínavý příběh

Když pomineme zářivé outfity, kterými okouzlila Bruna a později i Jardu Hejla, není příběh Jany o nic méně zajímavý. Do Ulice přijela jako na první pohled ostřílená holka. Ve skutečnosti to však bylo zraněné děvče, které na sobě své bolístky nedávalo znát.

Trápil ji špatný vztah s mámou i fakt, že nemá otce. Jakkoliv se zdála být její životní linka zamotaná, Jana ji zdárně rozmotala. Nejenže se udobřila s mámou, nýbrž našla svého tátu.

Vypadalo to na happy end, jen kdyby Jana zůstala s Brunem. Ta však odjela studovat herectví do zahraničí a i proto má v Ulici Sára Affašová pomyslné dveře otevřené. Jestlipak diváci budou moci znovu obdivovat Janin smyl pro módu, to ukáže až čas.

Zdroj článku:
  • autorský text